Sarah van Soelen: ‘Niet Monique, maar ík kreeg André kliniek in’

Kan íemand Sarah van Soelen aan wat leuke dagbesteding helpen? Die meid blíjft maar oreren over haar op de klippen gelopen relatie met André Hazes jr. Nu weer in de Party…

Sarah van Soelen, André Hazes jr. en Monique Westenberg © Instagram, SBS

Puur en alleen een bekende Nederlander zijn omdat je een paar maanden de scharrel van André Hazes jr. was: een beetje gênant is het allemaal wel. Sarah van Soelen denkt daar anders over; die buit het zelfs helemaal uit. Om de haverklap staat ze weer ergens in een interview haar gal te spuwen over haar egomane ex-vriendje.

‘Superlief van Rachel’

Sarah en haar familie hebben er volgens Rachel Hazes voor gezorgd dat André vorig jaar in een kliniek belandde en die credits neemt ze maar al te graag in ontvangst. “Ja, dat spreekt zij elke keer uit en ik vind het superlief dat zij dat doet. Ik vind Rachel een topwijf en dat zal ik altijd blijven vinden.”

Ze vervolgt in de Party: “Toevallig vroeg net iemand aan mij hoe ik het vind en hoe ik er zelf naar kijk dat ik André heb geholpen om naar een afkickkliniek te gaan. Mijn antwoord is dat ik het een normale zaak vind, want André was destijds mijn liefde, mijn vriendje, en dan doe je dat voor elkaar.”

Drank en drugs

André was eerst nog een leuke gozer, zegt ze. “Wij konden in het begin al heel erg goed met elkaar praten over de ellende en waarom je de dingen deed die je deed. Als ik daarbij kan helpen, dan doe ik dat. Al is het de buurvrouw, het maakt mij niet uit. En zeker André. Je wilt iemand niet kapot zien gaan.”

Dat mensen als Yvonne Coldeweijer steeds roepen dat ze zelf ook een snuifdoos is, vindt Sarah verwerpelijk. “Het is jammer dat het dan soms weer zo lelijk wordt opgepakt, dat ik ook aan de drank en drugs zat en nog steeds. Jullie hebben echt geen idee, denk ik dan.”

Sneer aan Mo

Een interview met Sarah is natuurlijk niet compleet zonder sneer aan Monique Westenberg, die meestal de vriendin van André is. “André’s ex wordt dan de hemel in geprezen, wat prima is, maar mensen moeten niet vergeten dat het haar zeven jaar niet gelukt is om hem naar een afkickkliniek te krijgen en mij lukte het wel. Dus welke intentie is dan puur?”

Ze besluit: “Ik zeg overigens niet dat zij dat niet is, helemaal niet, want ze zijn toch weer bij elkaar en het zal helemaal goed zijn voor wat zij denken wat goed is.”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen