Patty Brard haalt uit naar B&B-knul Joy: ‘Wat is het daar smerig!’

Patty Brard haalt uit naar B&B Vol Liefde-kandidaat Joy van Swieten. Ze vindt deze 27-jarige knul niet bepaald proper. “Hoe goor is het daar? Die bank! Ga stofzuigen allemaal!”

Joy en Patty Brard © RTL, SBS

Er zitten dit jaar een hoop excentrieke types in de RTL 4-hitshow B&B Vol Liefde en er is ook een jonge knul van de partij: de 27-jarige Joy van Swieten die op ‘Mount Joy’ een bed & breakfast runt. Hij wordt regelmatig gefilmd op een nogal ranzige stoffen buitenbank, waar ook de hele tijd een behaarde hond op kruipt.

‘Bij Debbie!’

Patty Brard vindt het niet om aan te zien, zegt ze aan de desk van Shownieuws. “Bij wie zou jij het liefst een weekje vakantie boeken van het huidige seizoen?”, vraagt ze aan haar collega’s.

Entertainmentdeskundige Eline de Ruig daarop: “Debbie.”

Collega Bart Ettekoven: “Debbie en Marjan.”

Eline: “Ja, Marjan eigenlijk. Die kamers!”

‘Hoe goor is het!’

Presentatrice Dyantha Brooks: “Is er dan niemand die lekker wil spacen op Mountain Joy?”

Bart: “Nou, die sla ik even over.”

Patty maakt vervolgens gehakt van Joy: “O my god, die sla ik ook even over. Hoe goor is het daar? Die bank! Ga stofzuigen allemaal!”

Volgens Eline is de B&B van Joy niet bepaald volgeboekt. “Als je aan je purpose wil werken op Mountain Joy, dan kan dat ook nog gewoon.”

Patty: “Nee, dank je. Nee, dank je. Maar hij gaat wel lesgeven hoe ik dan mijn B&B moet maken?”

B&B-cursus

Joy blijkt een soort B&B-cursus gemaakt te hebben. Bart: “Ja, hij heeft een eigen website waar hij cursussen op aan gaat bieden. Dan gaat hij tips geven hoe je een fantastische B&B kan gaan runnen. En als je dat nú doet, krijg je ook nog eens 90 procent korting. Dan kost die hele cursus je nog maar 49 euro. Ik ben benieuwd of er iemand überhaupt voor wil gaan betalen.”

René Mioch heeft als enige aan de desk nog niet naar B&B Vol Liefde gekeken. “Het is ook ongelooflijk hoe het leeft. Iedereen heeft het erover. Het is echt waar. Waarom ik niet kijk? Ik zit drie uur in Oppenheimer en twee uur in Barbie.”

650 euro

Eline wijst tot slot nog even op de fikse prijs per nacht in de B&B van kandidate Marjan. “Marjan kost best wel veel geld, want je moet gewoon 650 euro neerleggen voor een nachtje, maar dan zit je er lekker bij.”

Patty: “Zij is een hele slimme tante, hè? Ze heeft er ook nog een makelaardij bij en je begrijpt dat dat ook eventjes met de heren bekeken wordt, welke huizen ze te koop heeft, dus ik denk dat die een héle slimme zet heeft gezet door mee te doen aan dit programma. Ik vind haar enig, maar ze doet echt helemaal geen zak.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Als u moet kiezen, bij wie zou u dan liever verblijven?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen