Geraldine Kemper weigert mee te werken aan Tim Hofmans BOOS

Geraldine Kemper dist haar vroegere BNNVARA-collega Tim Hofman. Hij heeft haar op het matje geroepen vanwege haar samenwerking met een beddenmerk, maar ze geeft geen thuis.

Geraldine Kemper en Tim Hofman © NPO

Het is door de jaren heen een zeer bekend matrassenmerk geworden: Emma. Ze geven ongelooflijk veel geld uit aan marketing, want als je Instagram mag geloven slaapt iedere influencer tegenwoordig op zo’n matras. Maar als BN’ers bepaalde producten aanprijzen bij hun volgers, dan komt daar natuurlijk ook een bepaalde verantwoordelijkheid bij.

Tim noemt Geraldine

Emma stelt zijn klanten momenteel dermate teleur dat het programma BOOS van Tim Hofman in actie komt. “Emma ken je misschien wel van samenwerkingen met influencers, zoals Geraldine Kemper en Channah Koerten. Ze prijzen de bedden de hemel in: hun volgers zullen met de aankoop van zo’n bed een goede nachtrust hebben”, schrijft hij.

Tim noemt dus specifiek de naam van Geraldine. Ze prijst volgens hem een product aan dat niet helemaal deugt. “Die goede nachtrust krijgt de klant van Emma.Sleep niet. In onze mailbox en dm’s én op het internet vinden wij flink wat klachten over het bedrijf.”

Wat vinden influencers?

Na een hele serie klachten over Emma opgesomd te hebben, schrijft Tim: “Het kost niet veel moeite om de vele klachten over Emma te vinden, toch maakten hordes influencers reclame voor dit bedrijf. Wij waren benieuwd of zij nog achter hun post staan nu ze op de hoogte zijn van de klachten.”

Wat blijkt? De meesten, waaronder Geraldine, reageren niet: “Het gros van de influencers dat reclame heeft gemaakt voor Emma Sleep, reageert niet op de vragen die wij hen via Instagram stelden.”

‘Mijn hond slaapt erop’

Eén van de influencers die wél reageert is Laura ‘Secret Garden‘ Ponticorvo. Volgens haar is er helemaal niets mis met dat matras, omdat haar hele familie erop slaapt. Sterker nog: “Zelfs m’n hond heeft een Emma-matras.”

Haar hond slaapt erop. Zo ziet de influencerhemel eruit.

Instagram

De post van Tim over Emma:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Geraldine Kemper weigert verantwoording af te leggen tegen Tim Hofman. Flauw?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen