Geraldine Kemper krijgt steun van RTL-collega’s na skiliftverhaal

Geraldine Kemper krijgt steun van haar RTL-collega’s nu haar geloofwaardigheid ernstig in twijfel wordt getrokken. “Mensen zeggen dat het niet kan, maar nemen ze het niet te serieus?”

Geraldine Kemper © Shotbysud

De beweringen die Geraldine Kemper in haar podcast doet over de pikante avontuurtjes die ze zou beleven zorgen voor veel wantrouwen. Privé-baas Evert Santegoeds denkt dat deze mevrouw een leugenaar is die pikante avontuurtjes uit haar duim zuigt om imago- en pr-technische redenen. “Ze wil gewoon aandacht.”

Geraldine krijgt steun

Geraldine krijgt nu wat bijval van haar collega’s bij RTL. Luuk Ikink zegt in De BLVD Podcast dat hij haar nog wel gelooft. “Nu zeggen mensen allemaal dat het niet kan, omdat je maar zes minuten in zo’n ding zit. Ik denk ook dat mensen dan het begrip ‘s*ks’ iets te serieus nemen en er dan ook een voorspel is enzo.”

Het is echter een heel ruim begrip, aldus Luuk. Het kunnen ook eenvoudigere handelingen zijn. “Ik denk dat Geraldine Kemper dat heel goed kan, omdat ze daar heel ervaren is en kennelijk denkt zij: dat fixen we even in zes minuten.”

Even gezond

Collega Arno Kantelberg denkt ook dat Geraldine misschien niet helemaal all the way is gegaan. “Misschien heeft ze even gezoend en ergens een hand in laten glijden. Iets in die sfeer, toch?”

Luuk: “Ja, dat denk ik ook, ja.”

Toch lijkt ook Arno wel enige twijfels te hebben: “Je hebt wel veel kleding aan met de wintersport. Dat is wel een dingetje hoor. Je hebt thermokleding, die vaak strak zit.”

‘Wat ís dit?!’

Privé-sterjournalist Jan Uriot vindt het maar een raar verhaal, zegt hij in zijn rubriek Wat Vindt Jan. “Wat is dit nou toch allemaal? Is dit een oproep voor de volgende skivakantie voor de mensen die zin hebben in mevrouw Kemper ofzo?”

Collega Wilson Boldewijn: “Er wordt een beetje gesuggereerd ook dat Geraldine wel heel erg openhartig is om nog een beetje de attentieklok te luiden, van: ik ben er ook nog.”

Jan: “Ja, want het gaat niet heel erg geweldig met de programma’s die zij presenteert, moet ik zeggen, dus misschien is dat het.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen