Geraldine Kemper onder vuur: ‘Ze liegt over pikante avontuurtjes’

Geraldine Kemper wordt flink onder vuur genomen. Er bestaan vermoedens dat zij haar pikante avontuurtjes uit haar duim zuigt om imago- en pr-technische redenen. “Ze wil gewoon aandacht.”

Geraldine Kemper © Nick van Ormondt

Je zou denken dat Geraldine Kemper als 33-jarige vrouw haar puberale BNN-tijd al lang en breed achter zich heeft gelaten, maar ze voelt nog steeds ontzettend de drang om lekker uit de band te springen. Ze hangt allemaal sterke verhalen op over pikante escapades, maar Privé-baas Evert Santegoeds twijfelt aan haar geloofwaardigheid.

Sterke verhalen

Evert vindt de verhalen van Geraldine vreemd. “Laatst was ze dronken, zat ze over te geven in een portiek – volgens haar – en toen ging de deur open van dat portiek toen ze daar zat over te geven. En toen deed ze het met de man die daar woonde. Ja, dat was binnen natuurlijk. Die zure lucht bleef buiten. Allemaal dat soort dingen overkomen haar.”

Nu haalt de RTL 4-presentatrice de media met een verhaal over intimiteit in de skilift. Ze zou het met haar vriend hebben gedaan in een gondel. “Normaal zitten daar acht mensen in, nu zaten ze er toevallig met z’n tweeën in en in die zes minuten die het duurt om naar boven te komen, hebben ze zich helemaal uitgekleed én het gedaan.”

Rare meid

Dat is wel heel knap, zegt Evert cynisch. “Ze hebben helemaal die ski’s een zwieper gegeven, ze hebben zich weer helemaal aangekleed en toen zijn ze bovengekomen. (…) Dan zit je met je dubbele ondergoed en je skipak. Ik geloof er helemaal geen ene reet van. En als het al waargebeurd is, dan ben ik blij dat het geen gondel in Venetië was.”

Het komt Geraldine’s geloofwaardigheid niet ten goede, vindt hij. “Wat een malle meid is dat toch eigenlijk. Die heeft altijd van die rare verhalen. (…) Ja, en dan gaan wij zeggen wat we ervan geloven.”

Twijfels

Bram Moszkowicz begrijpt sowieso niet waarom Geraldine de behoefte voelt om dit. met iedereen te delen. “Waarom moet ik dit weten? Waarom vertelt ze dat?”

Evert: “Ja, dat weet ik niet. Omdat ze aandacht wil voor haar podcast, denk ik. Als dat nou écht gebeurd zou zijn, dan neem ik aan dat je er ook een foto van maakt.”

Studiogast Jack Plooij: “Zes minuten. Dat kan toch helemaal niet, joh? Hè? Uit, rits, open.”

Iris van Lunenburg gelooft het ook niet. “Je hebt je pully nog aan, nog thermokleding. Nee…”

Evert: “Net als dat portiekverhaal… Ik hou mijn twijfels.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Geraldine Kemper liegt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen