Geraldine Kemper is pisnijdig: ‘F*ck you, Angela de Jong!’

Geraldine Kemper sluit aan in de lange rij van BN’ers die niet kunnen omgaan met de kritiek van Angela de Jong. Ze raakt helemaal over haar toeren als ze geconfronteerd wordt met haar uitspraken.

Geraldine Kemper © Open Kaart

RTL 4-presentatrice Geraldine is te gast in de nieuwste aflevering van de talkshow Open Kaart. Daarin confronteert gastheer Robbert Rodenburg haar met kritiek die Angela de Jong onlangs op haar uitte. Zij zette Geraldine neer als een lege huls. “Er lijkt niet zo heel veel in te zitten bij haar”, merkte ze op.

Intense vrouw

Nou, dat klinkt allemaal redelijk mild, maar Geraldine raakt helemaal in paniek als Robbert haar daarmee confronteert. “Ik zat laatst iets te lezen van Angela de Jong over jou die dan kritiek heeft. Lees je dat bijvoorbeeld wel?”, vraagt hij. Zij: “Nee, maar wat zei ze? Wat zei deze vrouw over mij?” Robbert: “Ze zei dat je een leeg omhulsel was.”

Geraldine vervolgens gepikeerd: “Oh, wow.” Robbert: “Ze zei: ‘Ze staat er, maar ik weet niet of ze er is.'” Geraldine: “Dit vind ik echt k*t om te horen, ja. Nee, het maakt niet uit. Hoe ga ik hierop reageren? Goh, wat is deze vrouw toch een intense vrouw, hè?”

‘F*ck you!’

Ineens begint Geraldine ‘f*ck you’ te roepen naar Angela. “Ja, weet je? Hoe ik dit nu omgooi in mijn hoofd is: ik heb f*cking leuke mensen om me heen, ik doe heel leuk werk, f*ck you! En dan gaan we weer door. Deze ‘f*ck you’ kwam van heel diep. Ik snap gewoon soms niet waarom het zo negatief allemaal moet.”

Positieve recensies vindt Geraldine gelukkig wel heel fijn. “Ik heb ook een heel mooie recensie gekregen van Jan Slagter over het programma Geraldine en de Vrouwen. Die moet ik er gewoon ook bij houden. Ik moet me meer focussen op het positieve.”

Negatieve Angela

Angela is gewoon een negatief mens, briest Geraldine. “Ze staat erom bekend, toch? Het is haar manier van scoren. Laten we het daar lekker op houden. Ik vraag me af hoe het eigenlijk met haar gaat, als je zó negatief in de wereld staat.”

“Weet je? Ik heb heel lieve mensen om me heen, dus daar focus ik me altijd op. Van: ik heb vet leuke vrienden, ik maak leuk werk en er zitten mensen tussen die me niet leuk vinden, prima!”

Fragment

Het fragment van Geraldine’s woedeuitbarsting ziet u in Open Kaart, vanaf 14:40:

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen