Thijs Zeeman vindt Glennis Grace een beest: ‘Wat een l*lverhaal!’

Thijs Zeeman vindt het doodvermoeiend dat Glennis Grace nu wéér in de slachtofferrol schiet. Ze zegt dat haar rol in de Jumbo-knokpartij is opgeklopt door de media. “Wat een l*lverhaal!”

Glennis Grace en Thijs Zeeman © YouTube, RTL

Robbert Rodenburg heeft een nieuwe talkshow waarin hij elke week twee andere BN’ers kritiekloos laat leeglopen in een Italiaanse villa. Ditmaal is Whitney Houston-imitator Glennis Grace aan de beurt, die vorig jaar werd veroordeeld voor openlijke geweldpleging en mishandeling na haar bizarre misdragingen in een Amsterdams Jumbo-filiaal.

Slachtofferrol

Glennis heeft haar taakstraf erop zitten, wil weer aan de slag en wat doet ze? De media de schuld geven in de talkshow van Robbert Rodenburg. Haar imago-adviseur heeft zijn of haar LOI-cursus duidelijk niet afgemaakt.

De zangeres moppert bij Robbert: “Ik snap heus wel dat mensen teleurgesteld zijn hoor en helemaal als ze dan horen – tussen haakjes – ‘wat er is gebeurd’. Maar het was zoveel meer dan dat, dan wat er in de media werd verteld. (…) Het allerergste van alles is dat mensen nu een beeld van jou hebben dat gewoon niet zozeer klopt.”

Zwaar overtrokken

Huh? Glennis is toch keihard veroordeeld? En dat probeert ze nu op de media af te schuiven? “Ik kan alleen maar zeggen: hetgeen wat ik gedaan heb is zwaar overtrokken geweest en dat weet men niet. Ik snap dat er een beeld is gecreëerd. Ik heb iets gedaan uit de emotie van een moederhart.”

Glennis doet de hele tijd alsof moeder een synoniem is voor compleet losgeslagen tokkievrouwen, maar de lezers van Kek Mama lopen toch ook niet als hooligans door de supermarkt? “Ik ben moeder en ik kan je een ding vertellen over het moederschap… Dat is gewoon een heel gevaarlijke liefde.”

Thijs is pissig

Thijs Zeeman, sterpresentator bij RTL, wordt echt doodmoe van die vrouw. “Ze suggereert wéér dat als mensen echt zouden weten wat er in de Jumbo is gebeurd, dat we haar dan beter begrijpen. Ze vergeet dat álle beelden zijn getoond in de rechtszaal en dat dat maar één duidelijk beeld gaf: Glenda en haar posse hebben zich als beesten gedragen.”

Telegraaf-presentator Wilson Boldewijn antwoordt op X: “En dit vind ik dan ook weer jammer van haar. Toch weer ff porren het was toch niet echt mijn schuld.”

L*lverhalen

Glenda moet hiermee kappen, aldus Thijs. “Precies. Blijkbaar vervagen herinneringen al snel bij Glenda. Het hoeft haar niet jaren nagedragen te worden, iedereen verdient een tweede kans uiteraard. Maar kom dan niet steeds met dit soort l*lverhalen, terwijl iedereen in de rechtszaal kon zien wat ze hebben gedaan.”

Wat hij van haar vindt? “Zo dom.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Hoe noem je een vrouw die als een soort hooligan de hele supermarkt verbouwt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen