Geraldine Kemper wordt graag geslagen met een zweepje

Big Brother-ster Geraldine Kemper vindt het heel erg fijn om in bed geslagen te worden, bijvoorbeeld met een zweepje. Die buitengewoon opvallende onthulling doet ze in de talkshow Open Kaart.

Geraldine Kemper © Michel Schnater

Geraldine is heel erg vrijzinnig in haar geslachtsleven, onthult ze in de talkshow. “Ja, ik kan best wel experimenteel zijn. Ik vind het bijvoorbeeld best wel fijn om af en toe geslagen te worden met een zweepje of iets en dat wist ik eigenlijk niet echt. En dat heb ik met hem wel een beetje ontdekt.”

Stoute Geraldine

Gastheer Robbert Rodenburg, die daarop hard zijn best doet om zo serieus en doordringend mogelijk te kijken, vraagt daarop door: “Maar zeggen jullie dan tegen elkaar: ‘Zullen we dit een keer proberen?'”

Daarop zegt Geraldine: “Ja, en hij is dan ook van het gelijk aanpakken. Dat vind ik superleuk. Ik heb daarvoor ook nooit echt bond*ge gedaan en dat hebben we nu ook gedaan. Vét s*xy en spannend! Ook om te praten daarover is heel gemakkelijk bij hem. Hij is daar zelf ook heel erg open over.”

‘Wow, vet!’

Robbert: “Jullie kunnen daar gewoon op de bank over praten.”

Geraldine: “Ja, dus de communicatie gaat heel erg goed bij hem. Het ook niet als een lachertje zien, maar echt serieus erover zijn, van: ‘Wow, vet, wat willen we nog meer?’ Dat is echt iets heel moois in deze relatie.”

Tot slot laat Geraldine weten dat ze niet heel makkelijk tot een hoogtepunt komt. “Dan moet ik er ook wel goed in zitten met iemand. Dat gaat niet zomaar. Dat vind ik wel lastig met one night stands.”

Fragment

U ziet het onderstaand, vanaf 27:20:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zit u te wachten op deze ontboezemingen van Geraldine Kemper?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen