Edwin Smulders berispt: ‘In de bosjes bij zoontje André en Monique’

Story-paparazzo Edwin Smulders krijgt een flinke tik op zijn vingers omdat hij in de spreekwoordelijke bosjes zou hebben gelegen bij het zoontje van André Hazes jr. en Monique Westenberg.

Edwin Smulders en Monique Westenberg © NPO, Instagram

Kleine Dré, het zoontje van André Hazes jr. en Monique Westenberg, is vanochtend begonnen op zijn nieuwe school. Waarom hij van school is gewisseld? Volgens het stelletje omdat er niet genoeg ‘structuur en regelmaat’ was op zijn vorige school, maar volgens critici omdat ze overhoop liggen met de vorige schooldirectie.

Paparazzo bij school?

Edwin Smulders, die gezien wordt als de beste paparazzo van Nederland, is met zijn telelens gespot bij die nieuwe school. “Hij stond in Berkel te wachten tot Mo wegging. Er stond een wagen voor mij. Toen Mo wegreed ging hij achter haar aan”, zegt een spion van het juicekanaal Reality FBI.

Verwerpelijk, vindt het kanaal. “Edwin Smulders lag vanochtend alweer in de bosjes. Laat die kleine lekker rustig naar school gaan. Of zouden ze het samen hebben bekokstoofd?”

Dat is natuurlijk niet uitgesloten. André heeft in elk geval een goede band met Story-baas Guido den Aantrekker.

Schoolrooster

Hazoloog Yvonne Coldeweijer gelooft overigens niets van Monique’s smoesje dat haar zoontje van school is gewisseld vanwege ‘rust en regelmaat’. André en Monique staan donderdag immers voor de rechter omdat ze hun zoontje vorig jaar zomer zonder toestemming eerder van school hebben gehaald om lekker op reis te gaan.

Yvonne: “‘Structuur en regelmaat’. Ja, daar hebben ze nou een schoolrooster voor. 🤦‍♀️ Ken geen ouders die er zo’n chaos op nahouden in hun gezin als jullie. 🤡”

Jenaplan

Monique is volgens Yvonne ongeloofwaardig. “Het wisselen van school heeft een aantal andere redenen, waarvan één natuurlijk het conflict is naar aanleiding van de leerplichtrechtszaak.”

Ze besluit: “Mini Dré heeft zeker behoefte aan structuur maar ze sturen hem nu naar een Jenaplan-school. Daar gooien ze juist alle leeftijden bij elkaar in de klas. Structuur is daar juist meer ondergeschikt. 🤦‍♀️”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Monique Westenberg zelf gewoon Edmin Smulders heeft gebeld?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen