Liefje John Ewbank reageert op heftige juice Yvonne: ‘Struisvogel!’

Kelly Weekers reageert op de pikante juice die Yvonne Coldeweijer heeft verspreid over haar liefje John Ewbank. Ze steekt volgens de juicekoningin haar kop in het zand. “Struisvogel!”

Yvonne Coldeweijer en John Ewbank © Instagram

John Ewbank, de muzikale rechterhand van Marco Borsato en boezemvriend van Bas Smit, werd vorige week genadeloos hard voor de juicebus van Yvonne Coldeweijer gegooid. Ze heeft hem beschuldigd van promiscue gedrag en de stories daarover heeft ze naast elkaar gezet op haar beruchte juicekanaal.

Kelly reageert

Niet alleen John maar ook niemand uit zijn kring heeft tot nu toe iets gezegd over de juice, maar zijn liefdespartner Kelly Weekers reageert er wél op, zij het indirect. “Wat doe je als iemand heel slecht over jou praat of je familie?”, vraagt iemand op Instagram aan haar, natuurlijk verwijzend naar Yvonne.

Daarop zegt Kelly, vertaald vanuit het Engels (ze spreekt in haar Insta-filmpjes altijd met een ietwat mislukt Brits accent): “Ik bekijk wie de bron is. Als het iemand is die het beste met mij voor heeft, dan zie ik het als feedback waar ik van kan groeien. Als het iemand is die niets van me weet en niet het beste met me voor heeft, dan ga ik gewoon verder.”

Yvonne grapt daarop: “Except when your source is Life of Yvonne. She’s always right.

Heel erg bezig

Kelly houdt een soort online dagboek bij, waarin ze over haar gevoelens schrijft. Yvonne: “Kel is de laatste dagen heel erg bezig geweest met de juice. Ondanks dat ze heel hard roept van niet en haar perfecte leventje naar de buitenwereld niet als een zeepbelletje wil laten klappen, post ze bijna dagelijks over hoe het haar niet raakt.”

Ze vervolgt: “Ze heeft een online dagboekje en daar had ze wat berichtjes op gepost. Vrijdagochtend postte ze dit. Toen was ze nog aan het wachten op de juice.”

Hoge bomen

Kelly schrijft als ze weet dat de juice eraan komt, maar Yvonne die nog niet heeft gepubliceerd: “Vandaag start ik mijn dag met de overtuiging dat hoge bomen altijd veel wind vangen. Ik ben niet meer onder de indruk. Het leven heeft belangrijkere dingen om op te focussen. 🌞”

De dag na de juice: “Vandaag start ik mijn dag met de overtuiging dat alles wat ie aandacht geeft groeit. Ik geef mijn aandacht aan de realiteit, niet bullshit. 🙌🏼”

En: “Vandaag ga ik mezelf helpen door: te genieten van het mooie weer met de meiden. Vanavond lekker met de hele familie naar Amsterdamse zomer. Er zijn zo veel mooie dingen om op te focussen. Ik laat de onzin los! (…) Vandaag ben ik dankbaar voor: hoe sterk wij staan als gezin en familie. Trots op!”

Struisvogel

Yvonne vindt dat Kelly ontzettend haar kop in het zand steekt. “Van meerdere spionnen heb ik gehoord dat zij de afgelopen jaren Kelly op de hoogte heben geprobeerd te stellen van het vreemdgaan van John. Spionnen hebben me verteld dat ze haar berichten hebben gestuurd met de waarheid, maar daarna meteen door Kelly zijn geblokkeerd. Dit was nog voor de juice.”

Trust me, Kelly knows but Kelly is a struisvogel.”

Instagram

Een van de geestige filmpjes waarin Kelly met haar ‘Britse’ accent huis-tuin-en-keuken-levenslessen deelt:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Kelly Weekers doet net alsof de juice haar allemaal niets doet. Geloofwaardig?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen