René van der Gijp nagelt ‘leugenaar’ Kelly Weekers aan schandpaal

René van der Gijp heeft schrijfster en influencer Kelly Weekers vrijdagavond aan de schandpaal genageld in zijn talkshow Veronica Inside. De vriendin van John Ewbank is een leugenaar, zegt hij.

Kelly Weekers en René van der Gijp © RTL

Katja Schuurman kwam gisteren in het nieuws omdat ze op Instagram deed alsof ze in Nederland was, terwijl ze in werkelijkheid met haar hele gezin op Bonaire zit. Ze wilde niet zeggen dat ze daar is voor filmopnames, omdat ze vreesde voor kritische reacties van coronashamers. Ook Kelly Weekers blijkt een Katjaatje te doen.

‘Krijg de t*ring’

Kelly zegt op Instagram dat ze even een paar weken offline gaat om aan haar derde boek te werken en op cursus te gaan bij de nonnen in Vught. Onzin, zei René van der Gijp gisteren op Veronica. “Die Kelly Weekers had op Instagram een soort berichtje geplaatst dat ze een paar weken in de luwte ging, omdat ze aan haar derde boek ging schrijven.”

Het is een slap excuus, vindt René. “Ze zei ook dat ze twee weken naar de nonnen in Vught ging om haar Engels een beetje bij te schaven. Dan denk ik: zet gewoon neer: ‘We zijn met z’n allen op Curaçao, krijg de t*ring allemaal.’ Ja, wat maakt het uit? Dat maakt toch niet uit?”

Kelly op Curaçao

René weet van insiders dat Kelly en John lekker op het Caribische eiland zitten. “Zij zitten op Curaçao. Gisteren belde iemand mij en die zei: ‘Goh, ik kwam die John Ewbank en zijn vrouw nog tegen.’ En dan ga je zo’n dingetje schrijven dat je even je telefoon uitzet omdat je even rust wil hebben en naar de nonnen in Vught gaat.”

“Dan denk ik: ja, wat een onzin joh. Zeg lekker: ‘Joh, we zitten drie weken op Curaçao, krijg allemaal het lazarus maar daar.’ Ja, toch?”

Fragment

Het bewuste fragment uit Veronica Inside:

Insta-post

De Insta-post van Kelly Weekers:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen