Marco Borsato’s rechterhand gooit de hoorn erop: ‘Geen zin in!’

John Ewbank, de muzikale rechterhand van Marco Borsato, reageert geërgerd als hij gebeld wordt door een journalist van Nieuwe Revu. “Ehm, ik heb geen zin in een heel interview.”

John Ewbank en Marco Borsato © Instagram

De Nieuwe Revu heeft een artikel geschreven over het festivalfiasco van Bas Smit. Om die reden heeft het tijdschrift ook gebeld met een van zijn beste vrienden, namelijk Marco Borsato’s muzikale rechterhand John Ewbank. Hij had echter niet veel zien om de journalist van dienst te woord te staan.

‘Geen zin in!’

De bedoeling was dat John in het artikel wat tegenwicht kon bieden aan alle negatieve commentaren die Bas voortdurend krijgt. Daar staat het artikel namelijk vol mee. “Bas is ad rem, hij is gewoon mega ad rem. Bovendien is hij heel snel en op een erg leuke manier geestig”, begint de componist nog.

Dan realiseert John zich plotseling dat hij helemaal niet met de pers wil praten. “Of zijn humor hem helpt in zijn ondernemerschap? Ehm, ik heb geen zin in een heel interview, want ik doe even geen pers.”

‘Mail maar even’

John doet geen pers? Heeft dat te maken met zijn omstreden boezemvriend Marco? “Mail anders je vraag even, want ik heb eigenlijk een totale persstop. Je overvalt me hier mee.”

De Nieuwe Revu doet toch nog een laatste poging om wat over Johns relatie met Bas los te krijgen. “Hoe ik onze relatie zou omschrijven, vrienden of zakenpartners? We zijn eerder vrienden dan zakenpartners.”

Met Marco

John met Marco:

Met Bas

John met Bas:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Albert Verlinde vindt het sneu dat John Ewbank als tekstschrijver ook geraakt wordt door de ondergang van Marco Borsato. Leeft u ook mee?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen