John Ewbank voor Yvonne’s juicebus: ‘Stoute reis met Bas Smit!’

John Ewbank, de muzikale rechterhand van Marco Borsato, wordt op een genadeloos harde wijze geschept door de juicebus van Yvonne Coldeweijer. En hé, wat heeft Bas Smit hiermee te maken?

Yvonne Coldeweijer en John Ewbank © Instagram

Eens in de zoveel tijd neemt Yvonne Coldeweijer een bekende Nederlander zó hard te grazen dat je eigenlijk nooit meer met dezelfde ogen naar die persoon kunt kijken. Vandaag is het de beurt aan John Ewbank, de muzikale rechterhand van Marco Borsato. In een serie van tien Instagram-stories wordt een ontluisterend beeld van hem geschetst.

‘John is vreemdganger!’

John heeft het volgens de juicekoningin ‘heel bont’ gemaakt in zijn leven, wijzend op zijn relatief kortstondige relaties met Ellemieke Vermolen en Vivian Reijs, die zouden zijn verbroken vanwege zijn vreemdgaan. “Als ik zo’n TWINTIGTAL spionnen mag geloven, is John heel intens in het vreemdgaan.”

Yvonne richt zich in haar stories vooral op Johns gedrag tijdens zijn huidige relatie met nattevingerpsycholoog Kelly Weekers. “In 2015 vroeg hij haar ten huwelijk, maar een huwelijk is er nog niet van gekomen… En misschien is dat maar goed ook! John is natuurlijk een afdankertje.”

Rijk leventje

Het verbaast Yvonne sowieso dat die Kelly met zo’n vent wil gaan, gezien de reden van zijn eerdere break-ups. “Mankeert er iets aan je eigenwaarde? Of wil je zo graag een rijk leventje, dat je het vreemdgaan op de koop toeneemt? Of ben je naïef en heb je weinig kennis van gedrag en wil je graag geloven dat hij is veranderd?”

Yvonne heeft nieuws voor haar: nee! De juice die ze over hem verspreidt is behoorlijk pikant. Op een gegeven moment spreekt ze zelfs van ‘zieke fantasieën’. “Waarvan ik überhaupt twijfel of Kelly hiervan weet.”

Ehh, waar gaat het hier over? Dat wil Yvonne nog niet zeggen. “Daar wil ik even over nadenken. (…) Je haren gaan er recht van overeind staan, dat beloof ik je wel.”

Doodsbang

John is al jaren doodsbang dat er iets uitlekt, aldus de juicehyena. “Toen zijn beste vriend Marco Borsato in opspraak kwam (…), werd het ineens doodstil rondom John. En toen kort daarna de docu van Tim Hofman rondom The Voice uitkwam, verwijderde John, volgens spionnen, met enige spoed alle vrouwen van zijn Insta.”

Bang om exposed te worden, denkt Yvonne. Ze beschikt naar eigen zeggen over ’tientallen’ verhalen over zijn gedragingen bij jongvolwassen vrouwen. Ze deelt onder meer een verhaal over een avond op Ibiza, ‘waar hij met zijn BN’er-vriendjes helemaal losgaat’. “Kelly is hier niet bij.”

Bas Smit

Te midden van Yvonne’s talloze stories bevindt zich ook een verhaal over een reisje van John met zijn boezemvriend Bas Smit naar Hong Kong. “Eerst kwam de spion ze tegen in het Ritz Carlton, maar daar waren geen vrouwen, dus waren ze snel weer weg. 😂”

Later werden John, Bas en hun derde reisgezel aangetroffen in het uitgaansleven, stelt Yvonne. “Daar liepen ze alle drie de hele avond een beetje achter Aziatische meisjes aan. ’s Nachts wilde de spion en zijn collega naar huis en zochten een taxi. Daar zagen ze het drietal ook wachten op een taxi.”

En wat de spion tóen zag gebeuren? Dat onthult Yvonne op haar juicekanaal

Instagram

John en Bas in Hong Kong:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Wat denkt u dat er gebeurde toen John Ewbank en Bas Smit een taxi namen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen