Chantal Janzen toont kinderen op Instagram: ‘Is dat niet gevaarlijk?’

Chantal Janzen laat al haar kinderen en bonuskinderen herkenbaar paraderen op haar Instagram-pagina, waar andere BN’ers ervoor kiezen om hun kids te blurren. “Waarom doet ze dat?”

Chantal Janzen © RTL

Het is voor de meeste BN’ers hun beste vriend: Instagram. Ze kunnen daar de hele dag door tot in den treure laten zien waar ze allemaal mee bezig zijn. Ook Chantal Janzen zet het in om haar waarde op de sterrenbeurs op te vijzelen. Het valt op dat zij er geen enkele moeite mee heeft om al haar (bonus)kinderen herkenbaar in beeld te brengen.

‘Bibi gebruikt kids’

Yvonne Coldeweijer vindt dat sommige BN’ers er echt in doorslaan. “Bibi Breijman heeft het echt uitgevonden. Die zet gewoon echt haar kinderen vól op social media. Elke dag, de hele dag door zie je die gezichtjes. Maar die heeft al bijna 700 duizend… Die heeft evenveel volgers als ik!”, zegt ze in haar sappige podcast De Juice Show.

Ze vervolgt: “Ik weet zeker dat Bibi dat voor content doet. Die doet echt… Haar kinderen zijn haar content gewoon. Streep dat onderwerp weg en waar moet ze verder nog over posten dan?”

‘Chantal redelijk oké’

Co-host Mark Koster vindt Chantal daar niet mee te vergelijken. “Chantal Janzen, die vind ik daar wél redelijk oké in. Die post ook best veel met haar kids, en ook met haar bonuskinderen, en die maakt er altijd wel – nou ja, typisch Chantal – een beetje een soort cynisch grapje van”, zegt de mediajournalist.

De zwangere Yvonne lijkt haar twijfels te hebben. “Wat vind je er dan van dat Chantal Janzen wel haar kind met gezicht en al doet? En dus niet beschermt tegen de buitenwereld, terwijl ze wel meer dan een miljoen volgers heeft?”

‘Is het gevaarlijk?’

Mark denkt dat Chantal er lak aan heeft. “Dat is misschien een beetje arrogant van haar, omdat ze denkt: ik ben best een leuke moeder. En op school…”

Yvonne: “Van: daar komen ze wel mee weg. Maar is het niet ook gevaarlijk ofzo? Ik weet niet hoor.”

Mark: “We zitten hardop te denken, ja. Mijn kinderen die kennen natuurlijk wel wat van die types. En die praten dan ook over die kinderen als zijnde: de kinderen van die sterren.”

Yvonne: “Dus dat willen ze dus ook alvast marketen een beetje?”

Mark: “Ja, en sommige van die kinderen die gaan natuurlijk ook heel raar gedragen.”

Nicolette en Bas

Een ander voorbeeld: Bas Smit en Nicolette van Dam. Zelf zijn ze overdreven vaak in beeld op de socials, maar ze sleuren hun dochters daar absoluut niet in mee. Sterker nog: die nemen ze heel erg in bescherming. “Nicolette en Bas doen natuurlijk altijd alleen de achterkantjes”, zegt Yvonne.

Mark: “Die willen die kinderen ook echt niet… Kijk, wij zijn best hard op hen, maar we gaan ze nu een shout-outje doen…”

Yvonne: “Zij waren de eersten die hun kinderen ging afschermen.”

Mark: “Precies, dus eigenlijk zijn Nicolette en Bas… Die deugen wel.”

Yvonne: “Ja, in dat opzicht wel. Die menen dit, ja.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Als u BN'er was, zou u dan uw kinderen 'blurren' op sociale media?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen