André Hazes jr. ziet ruzie kookpunt bereiken: ‘We willen úit docu!

André Hazes jr. ziet de ruzie met zijn oude muzikale team het kookpunt bereiken. Zowel Bram Koning als Edwin van Hoevelaak willen uit het tweede deel van zijn docusoap gehaald worden.

André Hazes jr. en Bram Koning © William Rutten, Instagram

De geschiedenis herhaalt zich: voor de tweede keer wordt er gemorreld aan de Videoland-docusoap van André Hazes jr. Waar het vorig jaar Sarah van Soelen was die erin slaagde om uit die soap gehaald te worden, zijn het nu Bram Koning en Edwin van Hoevelaak die eisen dat ze uit het aankomende tweede deel worden geschrapt.

Vervelende interviews

Bram en Edwin liggen overhoop met André sinds hij hen op een horkerige wijze heeft gedumpt als zijn muzikale team. Maar toch werkten ze daarna mee aan het tweede deel van zijn Videoland-docu. “Ja, samen met Edwin ben ik er in het beginstadium voor gevraagd. Toen hij net de keuze had gemaakt een andere richting op te gaan met de muziek.”

Hij vervolgt in de Weekend: “We wisten ervan dat hij op den duur iets anders wilde, dus dat was het probleem helemaal niet. Daar gaat het hier ook niet over, het gaat om de manier waarop. Er volgden vervelende interviews over ‘zijn oude team’ en dat ging van kwaad tot erger. Onze broek zakte steeds verder af.”

‘We willen uit docu’

Nu willen Bram en Edwin helemaal niet meer voorkomen in die docu, net als Sarah toen. “Kort daarna hebben we dan ook besloten om André niet meer te helpen met zijn docu.”

Hij vervolgt: “Edwin en ik hebben beiden een e-mail gestuurd dat we er absoluut niet in willen. Maar tot nu hebben we geen reactie terug ontvangen met de bevestiging dat we eruitgehaald worden.”

Spijtig

André lijkt het niet van plan. Hij vindt dat hij structureel wordt zwartgemaakt door de heren en zegt in hetzelfde blad: “Wat spijtig is aan deze hele situatie, is dat het eigenlijk niet waar is wat ze zeggen. Ik ben blij dat ik word gevolgd voor een tweede deel van mijn docu en dat daar de waarheid echt in zit, in plaats van wat er allemaal uit hun mond komt.”

Hij vervolgt: “Ik zal nooit een slecht woord over ze zeggen, want ik heb een geweldige tijd met ze gehad. Het is jammer dat het nu zo gaat. Alleen: ik kan mezelf in de spiegel aankijken. Want hoe het is gegaan, is niet zoals zij zeggen. Maar dat komt gelukkig in de docu.”

Nieuwe single

De laatste tijd brengt André de ene na de andere nieuwe single uit, maar ze floppen allemaal. Nu komt hij met een liedje over zijn zoontje. Ongepast, vindt Yvonne Coldeweijer. Zij schrijft: “Wordt steeds triester dit. Zoontje inzetten om te smeken bij het volk om een hit.”

Het is volgens Yvonne niet voor het eerst. “André heeft al eens een nummer voor z’n zoontje uitbracht, op een totaal misplaatst moment, namelijk toen hij net Monique had ingewisseld voor Sarasoel. Hij heeft daar later veel spijt van gehad.”

Instagram

André over zijn nieuwe single:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u het net als Tina Nijkamp irritant dat al die BN'er-soaps op Videoland een 'documentaire' heten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen