Leontine Ruiters dist Boulevard, wilde relatiebreuk geheim houden

Leontine Ruiters heeft RTL Boulevard in aanloop naar Valentijnsdag een week lang gedist. Op de grote dag zelf, gisteren, is het hoge woord eruit gekomen: ze is niet meer samen met John Huiberts.

Leontine Borsato en John Huiberts © Instagram

Ze rijgt de primeurs aan elkaar: Yvonne Coldeweijer. Gisteren bracht ze als allereerste dat Leontine Ruiters en haar miljonair John Huiberts niet meer bij elkaar zijn. “Je weet wel, de John die ik nog heb exposed vanwege zijn dubbelleven”, schrijft ze op haar juicekanaal. “Had altijd relaties met meerdere vrouwen tegelijk.”

Leo gewaarschuwd

Yvonne bracht vorig jaar behoorlijk pittige juice over deze meneer naar buiten. Nu: “Ik heb Leo nog gewaarschuwd voor dit figuur, maar ze luisterde niet. Hij pakt je in met praatjes en geeft je het idee dat hij dit nog nooit bij iemand heeft gevoeld. Stuurt je songteksten en gedichten. Echt, Marco Borsato is er niks bij.”

Ze vervolgt: “En vervolgens gebeuren er shady dingen en zegt je intuïtie dat er iets niet klopt. En dan gaat ie je het gevoel geven dat het aan jou ligt. Tot je erachter komt dat hij nog een relatie heeft met iemand anders. Zo leeft John Huberts zijn leven. Dus… nu is de liefde tussen Leo en deze John ineens bekoeld. Wat is hier gebeurd?”

Luie meid

John is in elk geval niet gedumpt door Leontine, zegt een spion tegen Yvonne. “Volgens zijn omgeving heeft hij haar gedumpt! Hij vertelt aan iedereen dat hij Leo maar een luie meid vindt. Hij vond haar wel lief, maar vond haar wat zwaar op de hand, aldus de betrouwbare spion. John is zelf totaal niet serieus en had daar niet zoveel mee.”

Ze vervolgt: “John leeft een actief leven en staat vroeg op. Leo is meer een uitslapert en voert niet veel uit op een dag. Dit inspireerde hem niet echt en vond haar wat inhoudsloos. John was dus na een paar maanden weer uitgekeken op Leo en begon weer om zich heen te loeren naar ander vrouwelijk schoon. Toen heeft hij haar ingeruild.”

Samen met ex

Die John is nu weer samen met zijn ex, stelt Yvonne. Maar zelf ontkent hij dat tegen RTL Boulevard. “Ex? Ik weet niet naar welke ex ze refereert. Er zijn nogal veel exen de revue gepasseerd.”

Yvonne lacht: “Hij weet niet welke ex. 😂 I rest my case.”

John vervolgt: “Zijn we nog bij elkaar? Laat ik het zo zeggen: we hebben in goed overleg besloten om niet meer samen te zijn. (…) De verhalen die over mij rondgaan zijn niet waar. Dat kun je ook bij Leontine checken. Momenteel ben ik vrijgezel en dan blijf ik voorlopig ook. Ik zit prima in mijn vel en ik focus me nu op mijn werk.”

Leontine zwijgt

RTL Boulevard-host Luuk Ikink onthult dat Leontine heeft geprobeerd om de relatiebreuk onder de pet te houden. Kennelijk geneert ze zich er een beetje voor. “We hadden contact met de man en ook met Leontine probeerden we contact te krijgen, want we wilden de twee heel graag spreken voor een Valentijns-interview.”

Hij vervolgt: “Alleen toen werden we al continu weggedrukt enzo. Dat was allemaal vorige week. Vandaag kwamen de geruchten op Yvonne’s juicekanaal dat het wel eens over zou kunnen zijn en toen zijn we er nog een keer achteraan gaan bellen. Toen kregen we de bevestiging dat het inderdaad over en uit is.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Leontine Ruiters volgende geliefde toevallig ook miljonair is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen