Jan Uriot ergert zich aan Jeroen Snel: ‘Ik vind hem een slijmbal!’

Privé-sterjournalist Jan Uriot haalt behoorlijk hard uit naar Jeroen Snel. Hij vindt de royaltykenner van RTL Boulevard ongelooflijk irritant. “Ik vind het een beetje een slijmbal.”

Jeroen Snel en Jan Uriot © RTL

Jan Uriot vindt het jammer dat RTL Boulevard ervoor gekozen heeft om met Jeroen Snel in zee te gaan als deskundige op het gebied van royalty. De Privé-ster vindt het veelzeggend dat hij zich laatst zo verzette tegen de badpakshoot van gravin Eloise. “Dan denk ik van: wie is hij om dan zo stom te reageren daarop?”, zegt hij in zijn Podimo-podcast.

‘Een slijmbal!’

Als het aan Jan ligt heeft Jeroen zich definitief gediskwalificeerd. “Ik vind het een beetje een slijmbal. Nu zit hij tegenwoordig in dat RTL Boulevard en dan zit hij iedereen na te praten.”

Jeroen doet volgens Jan onterecht heel gewichtig. “Hij heeft nog nooit de koning van Engeland gesproken, laat staan de koningin van Nederland en hij doet net alsof hij daar dagelijks binnenloopt. Dat vind ik heel makkelijk. Snap je wat ik bedoel? Ik vind het heel makkelijk om gewoon The New York Times na te praten. Dat vind ik makkelijk.”

‘Liever Justine’

Co-host Marc-Marie Huijbregts vindt dat niet zo heel raar. “Dat doen wel heel veel mensen, hè? Heel veel correspondenten die in moeilijke situaties zitten, zitten dan vaak in Uganda in een hotel en zeggen dan wat ze daar op tv zien.”

Jan: “Justine Marcella vind ik goed. Ik vind haar niet slecht.”

Losgeslagen kanon

Marc-Marie: “Schijnbaar is zij wel een soort losgeslagen kanon te zijn, maar dat vind ik wel leuk.”

Jan: “Zij is erg leuk en ik kom haar regelmatig tegen.”

Welk cijfer hij Jeroen geeft? “Ik geef die man een 6.”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen