Jeroen Snel straft Eloise om tv-badpak: ‘Dit is een grensgevalletje’

Jeroen Snel, de royaltykenner van RTL Boulevard, vindt het een ‘grensgevalletje’ dat gravin Eloise met een badpak is verschenen in de tv-hit Het Perfecte Plaatje. “Dit is wel echt de grens.”

Jeroen Snel en gravin Eloise © RTL

Gravin Eloise, het nichtje van de koning, maakt de tongen los met haar verschijning in het tv-programma Het Perfecte Plaatje op RTL 4. Ze verscheen in de uitzending van woensdagavond in een badpak voor een Baywatch-achtige shoot, geïnitieerd door medekandidaat Rick Brandsteder. “À la Pamela Anderson”, aldus Angela de Jong in haar AD-column.

Grensgevalletje

Angela keek er best een beetje van op dat Eloise ‘haar royale bombonella’s in de etalage zet’. Ze vraagt zich af hoe grootmoeder Beatrix hiernaar gekeken heeft. “Over een paar weken krijgen we de traditionele naaktshoot. Ik hoop maar dat oma zich dan niet in haar thee verslikt”, schrijft de opiniediva.

Volgens royaltykenner Jeroen Snel gaat dit wel een beetje ver. Hij zegt in de RTL Boulevard van gisterenavond: “Ik denk wel dat het een grensgevalletje is. Het randje wordt wel opgezocht. Angela de Jong schrijft dat Beatrix zich verslikte in de thee toen ze het badpak aantrok en vervolgens haar royale bombonella’s liet zien. Ik snap haar heel goed.”

‘Het is de grens’

Jeroen vindt dat een lid van de koninklijke familie zich anders moet opstellen. “Zij is natuurlijk best beroemd, ze voelt zich een ster en ze vindt het ontzettend leuk om aan dat programma mee te doen, maar ja… Het is iemand die toch lid is van de koninklijke familie. Haar oom is de koning. Het is de grens.”

Gravin Eloise krijgt geen toelage van het koninklijk huis en mag in die zin toch doen wat ze wil? “Ja, nee, dat klopt, alleen je kunt heel veel dingen doen. Ze is wel lekker bezig, al heel lang, maar dit is wel de grens. Ik bedoel: het is niet nodig en ze heeft het niet nodig. Wat mij betreft had ze het niet hoeven doen.”

Alexia-dansje

De dochters van de koning zouden dit nooit mogen, meent Jeroen. “Was ze nou de dochter geweest van Willem-Alexander en Máxima, dan was het helemaal een no go geweest. Alexia stond bijvoorbeeld een keer op best wel een sexy nummer te dansen op TikTok en dat is verwijderd. Toen heeft Máxima haar vermanend toegesproken.”

Topfotograaf William Rutten, jurylid in Het Perfecte Plaatje, vindt de ophef een beetje flauw: “Ik vind de ophef over een royal in een badpak een beetje overdreven, hoor. Het is gewoon een leuke, jonge Hollandse meid die voor haar doel is gegaan. Die hele ophef snap ik niet zo goed. We zien wel meer mensen in badpak, toch?”

Instagram

Eloise over haar deelname:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Gravin Eloise in een badpak op televisie. Grensgeval?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen