Tim Hofman vindt dat Boulevard-ster te ver gaat: ‘Retenlikker!’

Tim Hofman vindt dat Jeroen Snel, de royaltykenner van RTL Boulevard, te ver gaat met zijn conservatieve kritiek op het badpak van de brutale gravin Eloise. “Hij is een retenlikker!”

Tim Hofman en Jeroen Snel © RTL

Gravin Eloise, het nichtje van de koning, doet mee aan een amusementsprogramma op RTL 4: Het Perfecte Plaatje. In de eerste aflevering op woensdag was te zien hoe ze op verzoek van medekandidaat Rick Brandsteder in een badpak poseerde op het strand van Zuid-Afrika. Een royal in een badpak? Dat kan niet, vindt Jeroen Snel.

Retenlikker

Het is volgens Jeroen een ‘grensgevalletje‘. Wat?! Tim Hofman begrijpt niet waar deze voormalige EO-bobo zich mee bemoeit. Hij spreekt op zijn socials van een ‘hallucinant gesprek’ in RTL Boulevard.

Hij vat samen: “Eddy Zoëy vertelt vaderlijk dat het ‘een keurig badpak is’, Jeroen Snel die drie keer herhaalt dat het écht de grens is dat Eloise zich zo toont en over haar ‘bombonella’s’ spreekt. En ook drie keer dat het allemaal niet nodig is. Jarenlang de reet van een monarch likken levert blijkbaar wel een leuk vocabulaire op.”

Meer kritiek

Tim is lang niet de enige die kritiek uit op de conservatieve mening van de Boulevard-deskundige. Zo twittert Telegraaf-ster Wilson Boldewijn: “Ja want als je een ‘royal’ bent moet je doen alsof het 1796 is. Hou toch op.”

En de bekende beautyblogger Vera Camilla: “Ik vind a) dat je te allen tijde als man je mond moet houden over wat een vrouw met haar lichaam doet, en b) dat het geen drol uitmaakt of die vrouw van het koninklijk huis is. Jouw lichaam, jouw keuze. Punt.”

Seksistisch

Actrice Nienke ’s Gravemade vindt de aanleiding van Eloise’s badpaksessie wél twijfelachtig. “Het enige waar we ons druk over moeten maken is over het absolute gebrek aan creativiteit van Rick Brandsteder. Een meid Pamela-Andersonnen in een badpak met cocktail in de brrranding van de oceaan. Slaapverwekkend seksistisch.”

En de bekwame tv-twitteraar Victor Hopman: “Wat een onzin, laat haar lekker genieten van haar leven en aantrekken wat ze wil.”

Tweet

De felle kritiek van Tim:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat Jeroen Snel zich niet moet bemoeien met wat gravin Eloise op het strand draagt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen