Bert van Leeuwen hekelt Chantal Janzen: ‘Alles voor de publiciteit’

Bert van Leeuwen vindt dat BN’ers als Chantal Janzen heel goedkoop hebben gereageerd op de uitspraken van Jeroen Snel over gravin Eloise. “Dat is kennelijk goed voor de eigen publiciteit.”

Chantal Janzen en Bert van Leeuwen © RTL, EO

Over de écht hete hangijzers hoor je de BN’ers nooit, maar als ze een statement kunnen maken over iets waar toch iedereen het wel mee eens is, dan zijn ze er plotseling als de kippen bij om een Heel Stevig Punt te maken. ‘Wat góed dat je dit zegt, helemaal gelijk!’, is dan de gehoopte reactie van hun aanhang.

Bert doodmoe

Het gebeurde vorige maand bij Jeroen Snel, die denkt dat gravin Eloise het aanzien van de koninklijke familie in gevaar brengt door mee te doen aan allerlei tv-programma’s en daar zelfs in badpak te verschijnen. Plausibele kritiek, maar de BN’ers deden net alsof Jeroen een soort badpakverbod had uitgevaardigd. Ze gingen voor makkelijk scoren.

Types als Chantal Janzen, Britt Dekker en Jan Versteegh poseerden direct in badpak om te laten zien dat zij een badpak anno 2023 toch écht vinden kunnen, ook bij gravin Eloise. Heel fijn, hebben zij ook weer even hun momentje gehad. Maar Het Familiediner-ster Bert van Leeuwen wordt er doodmoe van.

Meehuilen

Bert houdt niet zo van dit soort BN’ers. “We leven in een tijdperk waarin uitspraken onder een vergrootglas komen te liggen en tout bekend Nederland huilt vervolgens met de wolven mee. Ik zag op Twitter verscheidene artiesten als protest in badpak voorbijkomen; zo zitten we blijkbaar in elkaar als mensen.”

De Chantals, Britts en Jans van deze wereld scoren over de rug van Jeroen, vindt Bert. Hij vervolgt in Nieuwe Revu: “Zulke acties zijn kennelijk goed voor de eigen publiciteit.”

Badpakkritiek

Wat vindt Bert zelf van de badpakkritiek? “Wat ik van zijn opmerking over het badpak van Eloise van Oranje vind? Het lijkt me niet zo wijs om daar nu commentaar op te geven.”

Hij besluit: “Ik onthou mij van commentaar, behalve dan de notitie dat Jeroens opmerking over Eloise niet slecht is geweest voor zijn naamsbekendheid de afgelopen weken. Iedereen weet nu wie Jeroen Snel is, haha.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen