Pittig: ‘aansteller’ Gwen van Poorten krijgt rotklap van Jeroen Snel

Gwen van Poorten heeft al haar bezittingen verloren door een foutje tijdens de verhuizing, maar kan niet op íeders medeleven rekenen. “Er zijn toch wel ergere dingen?!”, sneert Jeroen Snel.

Jeroen Snel © RTL

Nu Rob Goossens onder de plak zit bij Peter van der Vorst, Eric de Munck met zijn rellerige inborst wordt kortgehouden en Aran Bade nog altijd senioriteit mist, is het toch vaak een ietwat saaie bedoening bij RTL Boulevard. De schrik was dan ook groot toen de normaal zo keurige Jeroen Snel gisterenavond uit de hoek kwam met een wel héél pittige mening.

Kerstballen

Waar Jeroen een pittige mening over had? Gwen van Poorten, een influencer. Zij is onlangs verhuisd en bij die verhuizing is iets organisatorisch misgegaan. Daardoor zijn de dozen met haar gehele huisraad en ál haar bezittingen onherstelbaar verwoest. Nogal heftig natuurlijk en Gwen heeft dan ook flink zitten grienen op de socials.

Gwen is inmiddels meer bekend als de meid die haar spullen heeft verloren dan van wat ze eigenlijk doet, dus een follow-up kon niet uitblijven. Ze heeft nu van haar volgers een aantal kerstballen gekregen omdat die uiteraard ook zijn verwoest. En je raadt het al: weer grienen. Hopelijk heeft ze haar dweil als eerste vervangen…

Oenemeloen

Alle gekheid op een stokje: het is natuurlijk wel heel verdrietig voor die arme Gwen. Iedereen zou het verschrikkelijk vinden om al je bezittingen kwijt te raken, zeker als het komt door een of andere oenemeloen die niet op zit te letten. En daar mag Gwen dus best wel een potje om zitten grienen. Vooruit, zelfs op Instagram.

Eén van die grienfilmpjes werd gisterenavond uitgezonden in RTL Boulevard. “Ik zit hier zo hard te huilen. Er is namelijk een doos binnengekomen”, zegt ze. Een doos met kerstballen dus. Er zat een briefje bij dat ze dat verdient en dat ze zo inspirerend is, etcetera. Waterlanders, snotneus, alles erop en eraan.

Ergere dingen

Terwijl de Boulevard-deskundigen massaal ‘ahw’ en ‘oh’ roepen, komt royaltykenner Jeroen Snel (54) opeens om de hoek zeilen met een nogal controversiële mening. “Nou, er zijn toch wel ergere dingen in het leven dan… Nou ja, laat maar”, sneert hij.

Hartstikke geestig natuurlijk zo’n ongevoelige opinie, maar omdat je die tegenwoordig bijna niet meer hoort in RTL Boulevard, schrikken alle deskundigen zich een hoedje. Vivienne van den Assems mond gaat nog verder open dan die van Carlo Boszhard in The Masked Singer en Eric de Munck begint onbedaarlijk te lachen.

‘Dit is erg!’

Lex Uiting roept Jeroen onmiddellijk tot de orde. “Ze is al haar bezittingen kwijt, hè?”

Vivienne benadrukt: “Alles is weg!”

Jeroen haalt zijn schouders op. “Ik ga ook verhuizen en ik heb toch alles weggegooid.”

Kunnen ze Jeroen voortaan niet over BN’ers laten kwekken in plaats van over Camilla? Dan gebeurt er in elk geval weer wat om half zeven op RTL 4…

Fragment

Gwen is over haar toeren:

@gwenvanpoorten

Ongelofelijk. Zoveel liefde. Kan het niet aan. Dankjewel ❤️

♬ origineel geluid – Gwen van Poorten

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u de kritiek van Jeroen Snel terecht?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen