Gedumpte ex Rob Kemps lijkt in shock: ‘Vredelievende post is weg’

Miriam Swinkels, de gedumpte ex-geliefde van Rob Kemps, plaatste vlak voor het weekend opeens een vredelievende post op Instagram. Maar die is na aanvullende juice van Yvonne weer weg…

Rob Kemps en Yvonne Coldeweijer © Instagram

Yvonne Coldeweijer heeft Rob Kemps volledig ontmaskerd. Waar hij tot voor kort voor veel mensen nog de gezellige, feestende familieman was, blijkt nu dat hij zijn gezin met twee jonge kinderen in de steek heeft gelaten om ervandoor te gaan met een achtergronddanseres. Die heeft kennelijk ietwat ordinaire ouders, want zij schelden Yvonne flink verrot.

Liefde voor Rob?

Heel even leek Miriam zich vorige week in de situatie te berusten. Ze heeft een privé-Instagram, waar ze een behoorlijk vredelievende post op plaatste. Dat werd toen ook besproken in de podcast Strikt Privé.

Telegraaf-verslaggever Jordi Versteegden daarin: “Ze heeft daar een heel relaas geschreven over het feit dat er eigenlijk nog steeds wel liefde tussen haar en Rob Kemps is, maar dat ze gewoon gekozen hebben om ieder hun eigen weg te gaan en daarbij staat wel dat ze twee kinderen hebben en: ‘Dat staat eigenlijk voorop.’”

Partneralimentatie

Miriam schreef daarin ook dat ze het geld van Rob helemaal niet wil. “Er waren allerlei geruchten dat zij dan partneralimentatie zou willen hebben enzo. Daarvan schrijft zij nu: ‘Dat wil ik allemaal niet. Ik werk zelf gewoon 32 uur en ik kan dat allemaal lekker zelf’”, aldus Jordi.

Hij vervolgt: “Ze roept vooral op om niet te veel te speculeren, want dat doet haar ontzettend veel pijn in haar hart. Misschien moeten we daar naar luisteren. Het is dus allemaal goed tussen Rob en Miriam.”

Co-host Evert Santegoeds: “Hebben wij daarover gespeculeerd? Nee, toch? Nee, nee, nee. De mensen die dat wel doen, moeten daarmee stoppen!”

Aanvullende juice

Nou, die oproep van Evert vindt geen gehoor bij Yvonne Coldeweijer. Zij komt met aanvullende juice waaruit blijkt dat Rob in aanloop naar zijn break-up behoorlijk gevoelloze hints heeft laten vallen over zijn affaire. “Tijdens het laatste concert van de Snollebollekes op 1 april kondigt Rob een romantisch Frans liedje aan, ‘speciaal voor mon amour’.”

Zeer opvallend, zegt Yvonne. “Omdat hij en Miriam elkaar op dat moment net hebben ontvolgd, omdat ze erachter kwam dat hij weer vreemdging. Rob flirt via deze weg met de achtergronddanseres en zij (op dat moment ook nog in een relatie) repost zogenaamd onopvallend haar ‘favorite song‘. Krijg er helemaal André met Sarasoel cheating-vibes van.”

Stiekeme hints

Met carnaval heeft Rob ook al zoiets gedaan. Hij gebruikte toen een foto van Miriam, maar plakte zijn hoofd erop. “Om een nieuwe aflevering van zijn podcast aan te kondigen. Dat je de kleur van de jurk verandert zodat het niet opvalt, ontgaat mijn spionnen natuurlijk niet”, zegt Yvonne. “Het lef van deze mensen.”

Het is natuurlijk heel pijnlijk voor Miriam om erachter te komen dat Rob stiekeme hints heeft laten vallen over zijn minnares. Dat gebrek aan respect en die ontrouw kan bij haar leiden tot gevoelens van verraad en diepe emotionele pijn “Leuk voor Miriam ook die stiekeme hints. André is hier niks bij”, merkt Yvonne op.

Miriam verwijdert post

Miriam heeft nu die post van vlak voor het weekend weer verwijderd, weet Yvonne. En dat is dus vlak nadat zij met aanvullende juice over Rob kwam. “Miriam postte donderdag ineens vanuit het niets dat haar band met Rob goed was en dat ze vrede had met de situatie. Deze post heeft ze alleen nu weer verwijderd.”

De juice van Yvonne kunt u uiteraard bekijken op haar juicekanaal.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen