‘Mona Keijzer liegt in talkshow HLF8 over ruzie Nick & Simon’

Mona Keijzer heeft gisterenavond in de talkshow HLF8 gelogen over de vermeende ruzie tussen Nick & Simon. Althans, dat was de conclusie die presentator Sam Hagens onomwonden trok.

Nick Schilder, Simon Keizer en Mona Keijzer © Ruud Baan, SBS

Het nieuws dat Nick & Simon uit elkaar gaan lekte vorig jaar zomer uit na een lange periode van geruchten over wangedrag door Simon. De zanger had maandenlang last van juicekanalen, die beweerden dat hij zijn geliefde Annemarie op een walgelijke wijze bedroog. Hij zou namelijk vrouwen hebben uitgenodigd op zijn kantoor.

Nick & Simon-ruzie

Is dit onoorbare gedrag misschien de reden van de breuk? Eva Jinek vroeg het Nick & Simon op de man af toen de twee aan het eind van de zomer bij haar aanschoven. Tegen Nick: “Er gaan verhalen rond dat jij niet meer geassocieerd zou willen worden met Simon vanwege roddels over hem en zijn privéleven. Speelt dat een rol in de beslissing?”

Nick ontkende alles en Simon wilde niet op de geruchten reageren: “Nee, ik heb een tijdje geleden al, en dan praat ik ook over ruim een jaar geleden, besloten om me af te sluiten voor allerlei negativiteit. Geen aandacht aan te besteden. Dit schaar ik daaronder, dus: geen aandacht.”

Mona reageert

Ondertussen is het voor vriend en vijand klip en klaar dat Nick & Simon absoluut geen beste vrienden meer zijn. Zelfs nu hun aller-, allerlaatste concert nadert, zijn ze niet beschikbaar voor interviews. Ze willen nooit meer samen voor de camera staan. Een heel rare gang van zaken, vinden showmedia.

Mona Keijzer, die net als Nick & Simon in Volendam woont, werd er gisterenavond naar gevraagd in HLF8. Presentator Sam Hagens: “Mona, nog even: hoe komt het nou dat ze zo’n ruzie hebben achter de schermen, Nick & Simon?

‘Je liegt!’

De oud-politica van het CDA stelt dat er helemaal niets aan de hand is. “Volgens mij hebben ze geen ruzie. Ik kwam laatst ehh…”

Sam vindt dat Mona zich verdacht beweegt. “Weet je wanneer iemand liegt? Als die de andere kant op kijkt.”

Mona: “Nee, want ik kwam laatst Simon nog tegen bij mij in de straat.”

Sam argwanend: “Je weet het verhaal, maar je gaat het niet vertellen, hè?”

Achter de schermen

Wat deed Simon bij Mona in de straat? “Zijn schoonouders wonen bij mij in de straat en toen vroeg ik: ‘Wat heb ik nou gehoord?’ Maar het is helemaal niet waar. Je moet je voorstellen: deze jongens waren 15, 16 toen ze met elkaar begonnen en ze zijn inmiddels rond de 40, hè? Het is op een gegeven moment volgens mij ook creatief op.”

Sam: “Maar jij zegt: ze hebben geen ruzie achter de schermen?”

Mona: “Nee, niet dat ik weet.”

‘Héé, hoi!’

Wolter Kroes: “Ik snap wel waarom het gezegd wordt, want ze zijn best wel koeltjes naar elkaar. Als je ze op het podium ziet staan ook.”

Mona: “Maar jij bent een ander mens. Ik heb vijf zonen. De een als hij binnenkomt zegt: ‘Hééé mam!’, en de ander: ‘Hoi.’”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen