Mona Keijzer onder vuur na tv-optreden: ‘Véél te kille haarkleur’

Mona Keijzer krijgt na haar tv-optreden bij Goedemorgen Nederland fikse kritiek op haar lichte haarkleur, die door de studiolampen nog eens extra wordt geaccentueerd. “Het is te kil.”

Mona Keijzer en Rob Goossens © WNL, RTL

Ze is plotseling weer volop terug in de schijnwerpers: Mona Keijzer. Als premierskandidaat van Caroline van der Plas is ze een belangrijk gezicht geworden van de boerenpartij BBB. Ze verscheen gisterenochtend in het veel bekeken programma Goedemorgen Nederland en na afloop incasseerde ze een compliment van de bekende X-influencer Mies.

Mona’s kapsel

Mies zag een stukje van Mona op de ochtendtelevisie voorbijkomen en was direct onder de indruk van Mona’s kapsel. “Mona heeft tenminste wel een goede kapper. Prachtige kleur”, luidt haar oordeel.

Daar kan Rob Goossens, die bij RTL Boulevard kennelijk iets te vaak aan de kwebbel is met Leco van Zadelhoff en Nikkie Plessen, zich niet in vinden. Hij vindt dat Mona compleet de plank misslaat. “Ben je nou serieus? Dat kille haar blaast elke zweem van levendigheid uit haar gezicht!”

Kille haarkleur

Rob denkt dat het voor Mona lastig wordt om minister-president te worden als ze zo’n kil kapsel blijft houden. “Als ze premier wil worden dan moet ze niet alleen het BBB-programma even lezen, maar ook terug naar een warmere kleur.”

Leuk, laten we van de Tweede Kamerverkiezingen inderdaad een soort RTL-competitie maken met zijn collegaatjes Leco en Nikkie in de jury. Hoe kan Pieter Omtzigt zich het best vertonen in aanloop naar 22 november? Met een mooie undercut fade? Of hoeven de mannelijke politici zich níet te houden aan Robs schoonheidsrichtlijnen?

Ongekamd

Rob benadrukt dat zijn kritiek níet seksistisch is. “Voordat mensen gaan klagen dat mannelijke politici nooit op hun uiterlijk worden beoordeeld: absoluut wel”, benadrukt hij.

Hij vervolgt: “Alexander Pechtold had een abonnement op de zonnebank. Rob Jetten redde zijn carrière door zijn ogen te laseren. En Woppert wist dat het klaar was toen hij met slechtzittende pakken en ongekamd haar naar de Kamer begon te komen.”

Oud wijf

Al met al weer pittige kritiek van Rob. Als iemand hem verwijt zich te gedragen als een ‘oud wijf’, antwoordt hij: “Ben ik ook hoor. Langzaam groei ik naar mijn eigenlijke leeftijd toe. Nog 51 jaar te gaan.”

Dan roept ene meneer Bas opeens vanuit het niets: “ROB GOOSSENS, COIFFEUR VAN DE STERREN.”

Fragment

Het fragment van Mona en haar vermeende kille kapsel:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u de kritiek van Rob Goossens op het kapsel van Mona Keijzer terecht?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen