Simon Keizer de klos, wéér besmeurd door juicekanaal: ‘Walgelijk!’

Simon Keizer en zijn imago zijn flink de klos. Hij wordt voor de tweede keer in korte tijd flink aangepakt door het juicekanaal Juice Channel en dat levert hem direct veel gedoe op.

Simon Keizer © NPO, Instagram

BN’ers die vreemdgaan weten natuurlijk dat ze een enorm groot risico nemen; de kans dat het uitlekt is namelijk ontzettend groot. Ook Simon Keizer maakt zich volgens het juicekanaal Juice Channel schuldig aan promiscue gedrag. Anderhalve maand geleden werd hij al beschuldigd van Waylon-achtig bedrog en nu wordt hij wéér aangepakt.

‘Simon gaat vreemd!’

Juice Channel staat naar eigen zeggen in contact met zeven verschillende dames die los van elkaar soortgelijke verhalen vertellen over Simon. “Dat Simon zijn vrouw Annemarie de laatste tijd veelvoudig bedriegt was bij ons al bekend, maar inmiddels weten wij ook dat hij dit echt al jarenlang doet!”

Simon zou niet alleen via een anoniem Snapchat-account, maar ook via stoute websites contact zoeken met dames. “Andere dames werden uitgenodigd bij hem op kantoor. Daar heeft Simon namelijk een mancave. Wij hoeven natuurlijk niet in details uit te leggen wat daar is gebeurd.”

‘Het is walgelijk!’

Het gedrag van Simon kan echt niet door de beugel, vindt Juice Channel. “Wat wij zelf nog wel het walgelijkste vinden is dat Simon erg slecht over zijn vrouw praatte tegenover deze dames. Op de manier hoe hij over haar sprak hoor je namelijk nooit over je vrouw te praten.”

Het juicekanaal stelt zelfs dat Simon door zijn avontuurtjes al meerdere soa’s heeft opgelopen. “En hiervoor een antibioticakuur gehad. Hij vertelde dan tegen Annemarie dat het voor een virus was die hij had opgelopen in het buitenland. WALGELIJK. 🤮”

Negatieve reacties

Dit soort aandacht van de juicekanalen is desastreus voor BN’ers, omdat ze er direct last van krijgen. Simon is nu al druk met het managen van reacties onder zijn posts op Instagram, want daar gaan de mensen flink los.

Zo zegt Dajana: “Niet opnieuw een soa oplopen op vakantie hè 😉.”

Sofia: “Walgelijk persoon. #cheater”

Fabia: “Weeral zo’n vreemdganger. 😢”

En Richana: “Zelfs jij gaat dus vreemd bah 🤮🤮🤮.”

Stories

Enkele van de stories van Juice Channel:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Als Simon Keizer zijn vrouw daadwerkelijk bedriegt, is het dan goed dat een juicekanaal dit onthult?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen