Gerard Joling niet naar huwelijk Gordon: ‘Ik heb al een begrafenis!’

Gerard Joling gaat dit najaar niet naar het huwelijk van Gordon en zijn nieuwe Australische vriendje. De zanger heeft die dag namelijk al iets anders, zegt hij in Vandaag Inside. “Een begrafenis!”

Gordon en Gerard Joling © RTL, SBS

Ze waren jarenlang hét succesduo van de Nederlandse televisie: Gerard Joling en Gordon. Waar Gerard in z’n eentje ook leuk is, ligt dat bij Gordon toch wat anders. De negatieve reacties die ‘Goor’ vaak krijgt hebben hem weggejaagd uit Nederland. Nu woont hij in Dubai, binnenkort samen met een Australische jongen waar hij opeens mee gaat trouwen.

Niet naar bruiloft

Die trouwerij moet dit jaar nog plaatsvinden, aldus het management van Gordon. Hij heeft de locatie al vastgelegd. Gaat Gerard daar ook heen? “Ik had graag gewild, maar ik heb een begrafenis”, giert hij in Vandaag Inside.

Dat gaat dus niet gebeuren? “Nee. Hahaha.”

Maar: “Ik ben hartstikke blij voor hem.”

Schreeuwende Goor

Gerard hoopt dat het allemaal goed gaat. Volgens hem is Gordon nogal explosief in relaties. “Ik zal je zeggen: ik heb in de periode dat ik met Gordon draaide – en we hebben fantastische televisie gemaakt – vier keer meegemaakt dat het misging met een van zijn vriendjes. Nou, dat was geen kleinigheid kan ik je vertellen.”

Hij vervolgt: “Dat was slaande ruzie en schreeuwen en alles. Dat was heel bijzonder, dus ik ben heel blij dat hij een beetje zijn rust gevonden heeft nu met die ehhh… Het is een knappe jongen waar hij mee gaat, moet ik zeggen. Leuk voor hem.”

Flinke boer

Gerard heeft in de studio van VI de lachers op zijn hand. Op een gegeven moment laat hij een boer, tot hilariteit van alle aanwezigen. “We hadden het over stikstof, dus ik denk ehhh…”

René van der Gijp lachend: “We moeten het programma nu vijf minuten korter maken in verband met de stikstof hahaha. We hebben zoveel uitstoot! Om tien voor half elf moeten we stoppen, hahaha!”

Ook deelt Gerard nog een plaagstoot uit aan Job Knoester: “Ik moet je zeggen… Ik dacht eerst: dat is iemand die de daklozenkrant komt rondbrengen. Maar ik moet zeggen: ik vind het wel een sympathieke man.”

Gehoorapparaat

Tot slot onthult Gerard ook dat hij tegenwoordig een gehoorapparaatje heeft. “Ik heb inderdaad aan één kant een gehoorapparaatje en de dame van de productie dacht dat er iets aan mijn oor zat. Ik zeg: ‘Nee, er zit gewoon een draadje hier.’ Een heel klein draadje. Je kunt het niet eens zien. Het is onzichtbaar, maar zij zag het wel.”

Johan Derksen: “Ik wou dat John eens een gehoorapparaatje nam zoals jij, want die komt dan koffie bij me drinken, dan zit ik een uur bij hem te schreeuwen, dan ga ik weg, dan ben ik hees en dan heb je nog niks verstaan.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Gaat Gordon aan het eind van dit jaar trouwen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen