Simon Keizer beschuldigd van Waylon-achtig gedrag: ‘Walgelijk!’

Simon Keizer krijgt het juicekanaal op zijn dak dat eergisteren het wangedrag van Waylon naar buiten bracht. Ook Simon wordt nu beschuldigd van vreemdgaan terwijl zijn geliefde hoogzwanger was.

Simon Keizer © RTL

BN’er-land wordt voor de zoveelste keer opgeschrikt door de juicekanalen. Eén van die kanalen, Juice Channel, onthulde eergisteren dat Waylon zijn geliefde Bibi Breijman heeft bedrogen. Een dag later heeft de zanger zijn wangedrag toegegeven. En nu is Simon Keizer aan de beurt bij precies hetzelfde juicekanaal.

Simon buiten de deur

Simon wordt voor de bus gegooid door ‘een bron die een aantal jaar werkzaam is geweest bij De Vrienden Van Amstel Live’. “Geloof ons als we zeggen dat de beste man er niet vies van is om buiten de deur het gezellig te hebben met andere dames”, aldus Juice Channel.

Wat dan? “Deze bron geeft aan dat Simon dames uitnodigt in het hotel waar de artiesten verblijven. Daar mogen ze lekker gratis drinken om uiteindelijk meegenomen te worden naar de hotelkamer van Simon, en dat is iedere avond een andere dame.”

‘Echt zo walgelijk!’

Het juicekanaal vindt Simon heel fout. “De bron geeft ook aan dat het wel eens is voorgekomen dat Simon een dame mee nam en de volgende avond zijn hoogzwangere vrouw kwam kijken. Echt zo walgelijk, en total geen respect.”

Is er nog meer? Ja. “Verder vertelt deze bron ook dat Simon flink wat seksueel getinte opmerkingen maakt tegenover productiedames. Er worden dan vooral opmerkingen over de borsten en billen van deze dames gemaakt. Alle dames worden daar gek van. Heel begrijpelijk!!”

‘Stroomt binnen’

Na deze story heeft Juice Channel nog veel meer tips gekregen over Simon. “Zoals we al dachten: de verhalen over Simon stromen binnen en veel van deze verhalen komen met elkaar overeen. Simon heeft namelijk bij het kantoor van Nick en hem een eigen ‘man cave’.”

“Het is een minikantoortje op de bovenste verdieping waar hij maar al te graag dames over de vloer laat komen. Hij heeft contact met deze dames via een sneaky account op Snapchat. Ook geven meerdere dames aan dat Simon op een gegeven moment heel stalkerig werd en ontzettend vaak ging bellen als hij in de ‘mood’ was.”

Veel drek

Inmiddels krijgt Simon op zijn eigen Instagram-kanaal ongelooflijk veel drek over zich heen. “Viezerik 🤮”, zegt de een. En de ander: “De waarheid komt vanzelf wel aan het licht ;).”

Weer iemand anders: “Misschien voelt de baby de spanning van het dubbelleven van papa.”

Chrissy: “Zeker ook last van demonen 😂.”

En een ander: “Waylon heeft meer ballen dan jij. Hij geeft het tenminste toe, jij verwijdert zielig alle berichten. De waarheid komt toch boven, waar rook is is vuur!”

Instagram

Simon, die in februari nog kritisch was over het vreemdgaan van Jeroen Rietbergen, heeft nog niet alle boze reacties onder zijn laatste Instagram-post verwijderd:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Gelooft u de geruchten over Simon Keizer?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen