Evert Santegoeds belt naar werkgever Gordon-ex: ‘Dit is ráár!’

Evert Santegoeds heeft contact opgenomen met de Burberry-winkel waar Gavin Rozario, de ex-verloofde van Gordon, werkte. “Zij zeggen dat hij daar al heel lang niet meer werkt. Raar.”

Gavin Rozario, Gordon en Evert Santegoeds © Instagram, SBS

Zowel RTL Boulevard als Shownieuws hebben nog altijd dagelijks items over de geruchtmakende relatiebreuk tussen Gordon en zijn ex-verloofde Gavin Rozario. De reden dat daar vrijwel elke dag aandacht voor is, is omdat de oorzaak van de breuk nog steeds onbekend is. Alleen Yvonne Coldeweijer is daar vooralsnog van op de hoogte.

Bellen met Burberry

Evert Santegoeds blijft erop jagen, vertelt hij aan de desk van Shownieuws. “Er is nog steeds heel weinig nieuws te vertellen, maar we willen van de een of de ander horen hoe dat gegaan is. Dus wat hebben we gedaan? We belden vanmorgen met die Burberry-winkel in Melbourne. Heel vroeg al, want het is daar een stuk vroeger natuurlijk.”

En toen? “We vroegen naar Gavin en de redactie kreeg toen te horen dat hij daar al heel lang niet meer werkt. Dat is raar, want Gordon zat op te scheppen dat hij zo’n goede baan had bij Burberry en bij 538 op de radio zei hij eind maart nog dit en volgens Burberry werkte hij daar al sinds februari niet meer.”

‘Waarom zei Gordon dat?’

Gordon destijds in het bewuste radio-interview over Gavin: “Hij heeft een heel goede baan in Australië. Hij werkt bij Burberry. Hij heeft zijn dingen voor elkaar. Je weet: dit zit goed. Dit voel je, dit merk je aan alles.”

Shownieuws-host Manuel Venderbos nu: “Dus een van de twee heeft zijn zaakjes niet op orde?”

Evert: “Ja, nou ja, we hebben begrepen dat hij inmiddels in een andere kledingzaak werkt, dus misschien dat hij promotie heeft gemaakt of weggekocht is. Dat zie je bij de P.C. Hooftstraat ook wel eens. Dan werkt iemand in de ene winkel en ineens werkt ‘ie aan de overkant bij een andere.”

‘Klopt niet helemaal’

Dat zou een theorie kunnen zijn, aldus Evert. “In Melbourne heb je ook een P.C. Hooftstraat, dus misschien is dat het geval. Of had Gordon andere redenen om dat te vertellen, of het mooier voor te doen, of weet ik veel. Maar ja, het is niet het enige wat niet helemaal klopt aan dat verhaal.”

Hij besluit: “Dat ghosten is natuurlijk ook het woord dat je voortdurend hoort en dat komt ook ergens vandaan. Daar is ook wat voorgevallen. Misschien dat we er nog wat van gaan horen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Gavin werkte volgens Evert helemaal niet meer bij Burberry tijdens zijn verloving met Gordon. Wat zegt dat?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen