Heftig: ‘Gordon vloog naar Melbourne omdat Gavin hem ghostte’

De ex-verloofde van Gordon wordt op social media al de tweede ‘Tinder Swindler’ genoemd. Is de tv-miljonair alleen gebruikt voor het geld? “Hij liet gewoon helemaal NIKS meer horen!”

Gordon en Gavin Rozario © Instagram

Het begint er steeds meer op te lijken dat Gavin Rozario het eenzame hart van Gordon moedwillig heeft bespeeld om een aantal spectaculaire reizen vol overdadige luxe te maken. Na hun recente flitsverloving is alles plotseling voorbij: Gordon vloog afgelopen weekend naar Melbourne om Gavin op te zoeken, maar was een dag later alweer thuis in Dubai. Huh?!

Gordon geghost?

Wat kan in zo’n enorm korte tijd tot een breuk leiden? Privé-baas Evert Santegoeds heeft een shockerend gerucht opgevangen: na hun laatste samenzijn zou Gavin de tv-miljonair hebben geghost. Ghosting is een traumatiserende gebeurtenis waarbij een persoon waarmee je datet of een relatie hebt abrupt al het contact verbreekt, zonder enige uitleg.

Evert vertelt in zijn podcast Strikt Privé: “Ik begreep dat Gavin gewoon op een gegeven moment vanuit Australië niets meer van zich liet horen en dat Gordon daarom maar eens poolshoogte is gaan nemen en dat het tóen geëxplodeerd is. Maar dat is één lezing. Hij moet het zelf maar eens vertellen.”

Zwijgzaam

Gordon zelf is zwijgzaam, al heeft hij wel bevestigd dat Gavin degene is die de relatie heeft beëindigd. Er zijn volgens relatiedeskundigen verschillende redenen om iemand te ghosten, bijvoorbeeld het vermijden van conflict als er geen interesse meer is. Maar er kunnen ook veel duisterdere redenen aan ten grondslag liggen.

Ene Albert speculeert op Gavins eigen Insta-pagina dat het misschien wel een financiële reden betreft: “Gordon was zo verstandig om hem te vertellen dat hij op huwelijkse voorwaarden wilde trouwen. Dat wilde Gavin dus niet. Waarom niet denk je?! Gavin heeft altijd vrienden gehad van minimaal 35 jaar ouder. Grappig hè?!

Verwacht Evert dat we wat van Gavin gaan horen? “Ik denk niet dat hij er baat bij heeft om in Nederland de puntjes op de i te gaan zetten en alle details prijs te gaan geven, terwijl hij gewoon in Australië rustig verder kan leven als er geen hond naar hem kraait.”

Op naar Amsterdam

Marja Heuckeroth, de zus van de entertainer, stelt bij RTL Boulevard dat Gordon binnenkort zijn verhaal gaat doen. Hij vliegt dit weekend naar Amsterdam om zich te omringen met familie en vrienden. “Binnenkort zal hij zijn kant van het verhaal vertellen, maar op dit moment is er nog te veel verdriet.”

Vreest Marja dat Gordon zichzelf wat aandoet in Dubai? “Ik ben er niet bang voor dat hij van een flat afspringt. Hij kan gelukkig goed relativeren. Gordon is wel doodsbang dat iedereen op hem gaat trappen en dat verdient hij niet. Hij is een gevoelige man die momenteel veel verdriet heeft, dus laten we allemaal een beetje extra lief voor hem zijn.”

‘Het tij keert’

Story-baas Guido den Aantrekker denkt dat dat wel goed zit. Hij zegt in Shownieuws: “Je merkt dat het tij een beetje aan het keren is. Er is iets veranderd. Het lijkt wel alsof hij nu toch een beetje de nationale knuffelbeer wordt en dat mensen het ook oprecht zielig vinden voor hem. We willen hierin denk ik ook echt voor Gordon zijn op een of andere manier.”

Het speelt mee dat veel mensen denken dat Gordon een loer is gedraaid. Gavin wordt op zijn eigen Insta zelfs de tweede ‘Tinder Swindler’ genoemd, wijzend op de Israëlische oplichter die rijke vrouwen datete om hen op te lichten. “Als familie hebben we al 100 duizend keer gezegd dat hij niet zijn portemonnee voor iedereen moet trekken”, aldus Marja.

Zielige jongen

Niet iedereen heeft medelijden met Gordon. Zo zegt Bart Ettekoven in Shownieuws: “We maken een minder groot drama van een huwelijk dat na twintig jaar strandt. Dan zeggen we: ‘We wensen ze veel sterkte’, en gaan door. Maar nu zitten we al drie dagen te vertellen hoe verschrikkelijk erg het voor Gordon is. Het is een fling geweest van een paar weken!”

En Johan Derksen gisterenavond aan tafel bij Vandaag Inside: “Daar moet je je niet meer druk om maken, hoor. Gordon heb ik opgegeven. Ik vind het een beetje een zielige jongen. Die jongen wil zó graag in de belangstelling staan en hij is niet gelukkig, die jongen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Gavin vroeg Gordon ten huwelijk. Denkt u dat hij al voorsorteerde op een lucratieve echtscheiding?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen