Gordon onthult reden van relatiebreuk: ‘Gavin kwam met smoesje!’

Gordon heeft de reden van zijn dramatische relatiebreuk verklapt aan Yvonne Coldeweijer. Waarom is hij gedumpt door de Australische jongeman Gavin Rozario? “Er is een smoesje gebruikt.”

Gavin en Gordon © Instagram

Het is momenteel het grootste mysterie in de Nederlandse showbizz: waarom is Gordon gedumpt door Gavin Rozario? Wat zit er achter hun verlovingstragedie? Hoe kan het dat de tv-miljonair na nog geen etmaal in Melbourne weer terugkeerde naar zijn woonplaats Dubai? Er is in elk geval één iemand die het weet: Yvonne Coldeweijer.

Romantische raket

Yvonne, die al geruime tijd een goede relatie onderhoudt met Gordon, heeft eigenlijk nooit in zijn romance met Gavin geloofd. Hun liefdesavontuur was een soort romantische raket: al een paar weken na hun eerste ontmoeting waren ze verloofd. “Ik vertrouwde dat niet. Ik ben dan achterdochtig, dus ik ben niet zo in die blijdschap meegegaan.”

Het is duidelijk dat Gordon alles met een roze bril op bekeek. Hoe Yvonne dat aanschouwde? Met een korreltje zout. Zij vertelt in haar podcast De Juice Show: “Ik zie eigenlijk gewoon een klein jongetje op tv die dan zo in een interview met zo’n programma zegt: ‘Ja, ik ben zo gelukkig en iedereen zegt dat ik zo straal!’ En dat zie je dan ook echt.”

Ramptoeristen

Zelf is Yvonne iemand die op haar hoede is en door de wol geverfd is. “Je zou denken dat Corrie dat ook wel is, maar nee. Hij is gewoon iemand die zich stórt in relaties, maar bijna in een soort afgrond.”

Co-host Mark Koster: “En wij zijn de ramptoeristen.”

Yvonne: “Ja, maar wij worden dat ook wel gemaakt, hè, door hem? We moeten ook wel allemaal toekijken hoe hij daar in het ravijn springt. Dat is basically what it is.”

Wat is de reden?

Dan door naar de belangrijkste vraag: wat is de oorzaak van dit verlovingsfiasco? Yvonne weet het. “Ik heb beloofd aan Corrie dat ik niet de reden zou delen, maar ik kan er wel bij zeggen: het is niet een juicy reden. Het klinkt eerder als een soort smoesje wat er is gebruikt.”

Volgens Evert Santegoeds werd Gordon plotseling ‘geghost‘ door deze knul. Die theorie is ook uitgebreid door RTL Boulevard behandeld, maar dat verhaal sluit natuurlijk niet aan bij Yvonne’s uitspraak dat de reden helemaal niet ‘juicy’ is.

Saaie reden

Yvonne lijkt te wijzen op een ietwat saaie reden. “De vorige keer dat Gordon een break-up had was het iets juicier, hè. Weet je nog met die Jeffrey?”

Mark: “Jeffrey bleek niet helemaal goed bij zijn hoofd te zijn en het was ook knokken.”

Yvonne: “Dat, weet je, is natuurlijk nog erger. Dan is dit beter, dan is dit minder juicy denk ik. Maar goed, het is heel kut voor Corrie.”

Update

Gordon komt zelf met een verklaring:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen