Catherine Keyl krijgt juicebeker in gezicht: ‘Who the f*ck are you!’

Catherine Keyl krijgt de juicebeker van Yvonne Coldeweijer in haar gezicht na haar opvallende uithaal aan het adres van Eva Jinek. “We vragen ons even af: who the f*ck are you!

Yvonne Coldeweijer en Catherine Keyl © YouTube, RTL

Het is evident dat Eva Jinek niet meer zo ambitieus is als voorheen en dat haar programma eerder langdradig is dan spraakmakend. Volgens Catherine Keyl heeft dat te maken met haar moederschap. “Sinds ze een kind heeft, is ze niet meer zo alert, zit ze er niet meer zo bovenop”, aldus de oud-presentatrice.

‘Wat, Catherine?!’

Hoewel Eva er in haar columns geen geheim van maakt dat het gezinsleven voor haar veel belangrijker is geworden – haar megavakanties hebben daar ongetwijfeld mee te maken – is de stelling van Catherine natuurlijk wel een beetje boud. De tv-beroemdheid, die zelf kinderloos is, doet net alsof je als jonge moeder gewoon niet meer zo geconcentreerd bent.

Yvonne Coldeweijer vindt dat een beetje ver gaan, zegt ze in De Juice Show. “Ik vind het apart wat Catherine deed. Dat vind ik niet zo leuk dat ze dat zo zegt. Kijk, je kunt een mening hebben over hoe je vindt dat Jinek het doet. Dat hebben wij ook wel eens gedeeld, maar om dan te zeggen: ‘Sinds ze een kind heeft is ze niet meer zo alert’… Wat?! Nee!”

‘Who the f*ck!’

Dat is volgens Yvonne gewoon ‘moedershamen’. “En daarom Catherine, vroegen we ons af: who the f*ck are you?! Want vroeger was Catherine een talkshowhost, maar het was geen Eva Jinek to be honest. To be honest! Catherine is in haar hele leven nog nooit zo dichtbij gekomen als de status van Eva Jinek!”

Co-host Mark Koster: “Maar ze wil het wel altijd zijn. Ze liep ook altijd rond op het Mediapark alsof zij de grote onderzoeksjournalist was. Alsof ze Oprah was. Dat was je dus niet, Catherine Keyl. Je bent een leuke vrouw en je bent ook wel intelligent, maar het is nu genoeg geweest met het beledigen van anderen.”

Muppet Show

Mark vindt de 76-jarige Catherine een beetje zuur. “Als ik aan jou denk, Catherine Keyl, denk ik aan de Muppet Show, maar dan acht keer. Je zit in je eentje een heel balkon te vullen! Het is mooi geweest!”

Yvonne: “Ze mag wel haar mening geven, vind ik, maar niet het moederschap erbij halen. Dat deed die Maarten van Rossem ook. That’s not cool. We are not doing that.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zwaargewichten als Catherine Keyl als sidekick in de late RTL-talkshow?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen