Beau van Erven Dorens is volgens VI uit vorm: ‘Echt heel pijnlijk’

Beau van Erven Dorens zorgt nauwelijks meer voor leuke headlines met zijn talkshow op RTL 4. Net als de talkshow Jinek is ook zíjn programma een beetje uit de gratie. “Hij is uit vorm.”

Beau van Erven Dorens en Wilfred Genee © RTL, SBS

Ze zitten bij RTL 4 ongetwijfeld met de handen in het haar nu de programma’s op de late avond niet meer scoren. De neerwaartse spiraal begon een beetje toen de mannen van Vandaag Inside op de buis verschenen. Nu zij elke avond laten zien dat niet iederéén op tv met meel in de mond praat, is een uur Beau of Jinek uitzitten een heuse beproeving.

Experimenterende Beau

Het is duidelijk dat Beau van Erven Dorens de afgelopen tijd een beetje experimenteerde met manieren om de kijker terug te winnen, maar volgens Angela de Jong graven ze hiermee hun eigen graf. Tv-bazen zoeken het vaak in verstrooiing, maar Beau die twintig minuten over nagellak praat is zo mogelijk nog erger dan drie minuten Nikkie Plessen in Boulevard.

Beau haalde eergisteren, op Koningsdag, wéér rare fratsen uit. Hij ging op een gegeven moment bellen met ‘de koning’. Al snel bleek het te gaan om Lucky TV-maker Sander van de Pavert. Het humoristisch bedoelde gesprekje was tenenkrommend, vooral omdat de verveelde gezichten aan tafel in beeld werden gebracht.

‘Het leek op niks!’

Dat tv-fragment wordt nu flink afgekat in Vandaag Inside. René van der Gijp zegt in de uitzending van gisteren: “Ja, het leek op niks.”

Johan Derksen: “Ja, het was gênant.”

Wilfred Genee: “Het was echt heel ongemakkelijk.”

Johan: “Ik vind Beau helemaal uit vorm. Het lijkt nergens op.”

René: “Hij is blij dat hij klaar is, joh. Hij is blij dat het vanavond klaar is en dat Eva op maandag weer verder kan.”

‘Echt verschrikkelijk’

Johan: “De onderwerpen interesseren hem niet. Hij zit er, hij doet zijn ding, het is echt verschrikkelijk.”

Wilfred: “Er moet toch iemand op de redactie zeggen: ‘Laten we dit nou niet doen!’ Sander van de Pavert deed dit toch, van Lucky TV?”

Johan: “Ja, maar die is maar heel af en toe geniaal, hè?”

Wilfred: “Je moet vooral naar de gezichten kijken van de mensen die erbij zitten.”

‘Heel pijnlijk’

René: “Ja, het is heel pijnlijk. Het is echt heel pijnlijk.”

Wilfred, die er zichtbaar genoegen uit schept dat zijn favoriete lijdend voorwerp Beau aan de beurt is: “Ongemakkelijk. Gek is dat, hè, als je dat zit te kijken?”

Fragment

Het tenenkrommende fragment met daaronder de vernietigende reacties:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen