Waylon pislink op Rob Goossens: ‘Dit is gewoon goedkoop scoren’

Waylon is ontzettend pissig op Rob Goossens, een van de vaste deskundigen van RTL Boulevard. “Probeer iets minder makkelijk en goedkoop te scoren. Zou je sieren”, bijt hij hem toe.

Rob Goossens en Waylon © RTL, NPO

De vanwege vreemdgaan in opspraak geraakte Waylon is momenteel samen met Martijn Krabbé te zien in de tv-show Better Than Ever. Ook Rob Goossens heeft vorige week een kijkje genomen, maar hij ergerde zich nogal aan de zanger. Hij becommentarieert in de BLVD Podcast één fragment in het bijzonder.

Willem Bijkerk-show

Rob vertelt dat een van de kandidaten op een gegeven moment een nummer over vreemdgaan zong. “Martijn zei toen heel subtiel iets als: ‘Ja, dat komt natuurlijk in sommige relaties voor.’ Waylon ging er toen overheen met die klotezonnebril van hem: ‘Ja, vergéving is héél belangrijk.’ Het leek ook alsof hij het helemaal meende.”

Collega Bridget Maasland lachend: “Allemaal eigenbelang.”

Rob: “Ja, precies! Dan zitten er allemaal mensen die tien jaar niet op televisie zijn geweest en dan één keer terugkomen om een optreden te geven, en tóch blijft het de grote Willem Bijkerk-show. Ik vind het echt onvoorstelbaar.”

Willem Bijkerk is de echte naam van Waylon.

Wachtmuziekje

Luuk Ikink daarop verbaasd: “Ja, vind je? Dat vind ik helemáál niet. Echt waar?”

Rob: “Ja, voor hem. Martijn doet het top en de kandidaten krijgen alle ruimte, maar je voelt dat op de momenten dat de kandidaten aan het woord zijn, dat Willem een wachtmuziekje in zijn hoofd aan het afspelen is tot het moment dat hij weer mag. Ik vind het echt onvoorstelbaar dat je niet op zo’n moment zeg maar het om de kandidaten laten gaan.”

Bridget: “Het empatisch vermogen ontbreekt misschien een beetje.”

Rob: “Ja.”

Waylon pissig

Waylon laat een pissige reactie achter op de Instagram-pagina van RTL Boulevard. “Stukje klassejournalistiek… Vanavond weer de grote Willem Bijkerk-show op RTL. Kusje voor Rob en probeer iets minder makkelijk/goedkoop te scoren. Zou je sieren. Doei!”

Veel volgers van Boulevard steunen Waylon. “En deze podcast is de grote Rob-show… 😏”, zegt Ilja. En Karin: “Die Rob is ook een vreselijke man met die rotgrijns op zijn gezicht. Op iedereen heeft hij commentaar, vreselijk.”

En Marijke: “Kijk naar jezelf, Rob Goossens. Wat kun jij nu eigenlijk?”

Fragment

Het bewuste fragment uit de podcast:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Rob Goossens zet Waylon weg als een egocentrisch persoon. Heeft hij een punt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen