Bridget Maasland hint op meer onthullingen over Jack van Gelder

Een merkwaardig moment in de podcast van RTL Boulevard: presentatrice Bridget Maasland hint er op een gegeven moment op dat er méér onthullingen volgen over Jack van Gelder.

Jack van Gelder en Bridget Maasland © SBS, RTL

Jack van Gelder lijkt vooralsnog redelijk goed weg te komen in de rel over de werkcultuur bij NOS Sport. Er zijn via de krant twee incidenten opgerakeld – het badincident en het hoerincident – en dat doet hij zelf af als respectievelijk een foute grap en een eenmalige woedeuitbarsting. Nu zit hij gewoon weer lachend aan tafel bij HLF8.

Bridget over Jack

De grote vraag is: hoe lang lacht Jack nog? Bridget Maasland hint er in de podcast van RTL Boulevard namelijk op dat er nog meer komt bovendrijven over de 72-jarige presentator.

Bridget vertelt eerst dat ze met ongemak heeft gekeken naar de HLF8-uitzending waarin Jack zijn comeback maakte na een week afwezigheid. “Het verhaal van Jack… Ik weet het niet. Ik begrijp dat je daar niet te lang weg moet blijven, maar ik weet nou niet of dit het programma was waar je dan moet gaan zitten. Ik vond het een ongemakkelijke uitzending.”

Hinten op méér dirt

Collega Rob Goossens haakt vervolgens in: “Mee eens, maar juist daarom vond ik het ook wel weer slim. Hij wil het signaal uitzenden van: het is allemaal niet zo groot.”

Precies op dat moment begint Bridget aan haar oor te voelen, wat in lichaamstaal betekent dat er een onwaarheid wordt verteld. Rob maakt zijn zin af: “Hij heeft erop gereageerd en daarna is hij weer over totaal onbelangrijke dingen gaan meekletsen.”

Dan besluit Bridget alsnog in te breken. Ze zegt vervolgens langzaam maar gedecideerd: “Ja, maar ‘het is niet zo groot’… Let op wat ik zeg: het is niet zo groot wat er naar búiten is gekomen.”

Ongemak in de studio

Er valt vervolgens een stilte van twee seconden, waarna Rob en Luuk Ikink in koor ‘ja, ja, ja’ beginnen te stamelen.

Rob dan: “Ja, als er meer is, is dit natuurlijk een heel gevaarlijk spelletje wat hij aan het spelen is.”

Vervolgens trekt Bridget haar wenkbrauwen omhoog, lacht ze veelzeggend en maakt ze een horizontale, vlakke hand, waarmee ze lijkt te willen zeggen dat er inderdaad meer aan de hand is.

Luuk tot slot: “Ja, dat klopt, maar in de tussentijd… We weten natuurlijk niet wanneer dat onderzoek is afgerond en dan is natuurlijk de vraag: moet je dan wachten?”

Fragment

Het merkwaardige fragment is te zien in de nieuwste aflevering van De BLVD Podcast, vanaf minuut 12:45.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat er meer dirt over Jack van Gelder op komst is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen