Isa Hoes hard aangepakt in Vandaag Inside: ‘Schei nou eens uit!’

Isa Hoes is enorm hard aangepakt in de kijkcijferhit Vandaag Inside. Volgens Johan Derksen melkt ze het tragische overlijden van haar geliefde Antonie Kamerling te veel uit. “Zo hysterisch!”

Isa Hoes en Johan Derksen © SBS 6

Het tragische overlijden van Antonie Kamerling houdt zijn nabestaanden nog altijd in hun greep. Vooral zijn vrouw Isa Hoes en zoon Merlijn Kamerling lijken er nog op dagelijkse basis mee bezig. Hij zat onlangs nog in een talkshow om een nieuw theaterstuk over het familiedrama te promoten, zij is nu in de media met een film over hetzelfde onderwerp.

‘Isa hangt m’n strot uit!’

Er klinken steeds meer geluiden dat Isa en haar zoon de boel misschien íets te veel uitmelken. En daar is Johan Derksen het helemaal mee eens. “Je hebt ’s ochtends in de krant drie mogelijkheden: Sylvie Meis, Hazes en die Isa Hoes. Die hangt me ook mijlen m’n strot uit”, briest hij in Vandaag Inside.

Tafelgast Job Knoester verbaasd: “Wat doet zij dan?”

Johan: “Nou ja, die blijft maar terugkomen op haar overleden man. Dat is natuurlijk een drama geweest. Dat is ook wel een traumatische ervaring geweest. Maar dat is een soort verdienmodel geworden. Want er zijn al toneelstukken, boeken. Het moet nu misschien verfilmd worden en zo.”

‘Schei eens uit!’

Wilfred Genee corrigeert Johan: “Dat ís nu verfilmd.”

Johan: “Dan denk ik, schei nou eens uit, joh. Ga eens verder met je leven. Dat hysterische gedoe!”

Studiogast Roxane Knetemann: “Het kan toch ook een eerbetoon zijn aan haar grote liefde?”

Johan met zijn mond vol tanden: “Ja…”

Er volgt gelach in de studio.

Job: “Het kan natuurlijk zijn dat het een manier is van verwerken.”

Niet creatief

Johan blijft erbij. “Jawel, maar… Kijk, ik heb ook een vrouw verloren… en dat is heel vervelend, maar dat is nu 30 jaar geleden. En het is inderdaad zo dat tijd alle wonden heelt. Op een gegeven moment kun je daar weer gewoon over praten. En zij is ook in dat stadium, vind ik, langzamerhand, hoor.”

Hij vervolgt: “Dat zal wel voor mensen verschillend zijn, maar zij grijpt alles aan. Ze is totaal niet creatief. Alles wat die hele familie doet, gaat altijd weer over dat geval.”

Collega Wilfred Genee: “Maar ze doet ook wel andere dingen, maar het is wel een thema voor ze. Dat is nog steeds een ding, klaarblijkelijk.”

Wat zegt Isa?

Wat zegt Isa er zelf over? Shownieuws heeft haar gesproken bij de première van de film over haar romance met Antonie. Showkenner Bart Ettekoven: “Er zijn een aantal mensen die inderdaad zeggen van: joh, ben je dit niet een beetje aan het uitmelken en is het niet genoeg geweest? Ze zegt: ‘Ja, dat was te verwachten. Het is ook misschien wel veel geweest.’”

Hij vervolgt: “We hebben natuurlijk de boeken gehad van haar, maar ook van haar zoon Merlijn. Een theaterstuk onlangs in première gegaan, nu die film. Maar ze zegt: ‘Ik beloof dat het hiermee gedaan is.’”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat Isa Hoes te hard wordt aangepakt in de media?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen