Rob Kemps begint jaar met sneer van RTL Boulevard: ‘Koekoek!’

Rob Kemps is ineens heel loslippig over zijn privéleven, terwijl hij eerder nog ontplofte toen RTL Boulevard daar een vraagje over stelde. En dat levert hem nu een flinke sneer op van de showrubriek.

Rob Kemps © RTL

Het was lange tijd een groot geheim, maar dankzij Vandaag Inside weet nu iedereen het: de op televisie zo goedlachse Rob Kemps heeft achter de schermen af en toe last van enorme woede-uitbarstingen. De presentator belt dan boos allerlei redacties op omdat het hem allemaal niet zint.

Woeste Rob

RTL Boulevard-presentator Luuk Ikink verklapte na Robs ruzie met VI dat hij in de zomer óók al zo’n woede-explosie had. “Wij dachten bij RTL Boulevard: wij herkennen ons heel erg in dit verhaal [van Vandaag Inside], want wij hebben ook al eens een boze Rob Kemps aan de telefoon gehad, of in elk geval voor de microfoon gehad.”

Hij vervolgde: “Een verslaggever van ons vroeg een vraag over zijn kindje dat net was geboren. Dat was bij zijn eigen festival Total Loss. We vroegen gewoon hoe het thuis was en of het goed ging. Toen werd hij daar heel erg boos over, want dat moest dan allemaal gescheiden blijven en dat soort dingen.”

Openhartig

Hoe anders is dat een half jaar later: Rob is dit weekend in het AD uiterst openhartig over zijn privéleven. “Ik ben vader geworden van een dochter”, vertelt hij. “Ik geniet zo van deze tijd. Van onze baby van zes maanden en onze zoon Manu van drie.”

Hij raakt er niet over uitgepraat: “Je bent ook dankbaar dat het allemaal goed gegaan is. Dat zo’n baby zelf begint te ademen en als ze eenmaal bij moeder op schoot wordt gelegd, uit zichzelf de moederborst zoekt. Dan denk ik wow, wat vet. Kinderen raken me.”

Koekoek

Huh? En dat terwijl Rob eerder dus wóest werd om een simpel vraagje over hoe het met zijn pasgeboren baby ging. RTL Boulevard-verslaggever Joost Maiburg twittert: “Tot zo ver de man die nooit over zijn privéleven praat 🙄 Afgelopen zomer dacht hij daar nog heel anders over toen ik hem sprak…”

Hij sluit de tweet veelzeggend af: “Koekoek.”

Mediacourant wenst u een vreugdevol 2023, vol met woeste sterren en ophef 🥂

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Rob Kemps wil graag tv blijven maken met Matthijs van Nieuwkerk. Leuk?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen