Luuk Ikink onthult: ‘Rob Kemps had in zomer ook woedeuitbarsting’

De ontmaskering van Rob Kemps blijft maar doorgaan. De woedeuitbarstingen die de presentator deze week beleefde staan volgens RTL Boulevard-ster Luuk Ikink namelijk niet op zichzelf.

Rob Kemps en RTL Boulevard © RTL Boulevard

Rob Kemps stond tot deze week bekend als een sympathieke en goedlachse presentator, maar dat blijkt allemaal een soort act. Achter de schermen gedraagt hij zich namelijk als een bozige bullebak. Zo ontplofte hij maandag van woede toen hij hoorde dat René van der Gijp hem ’s avonds belachelijk wilde gaan maken in Vandaag Inside.

Woeste Rob

Het gevolg? Rob bewoog hemel en aarde om ervoor te zorgen dat VI geen beelden van zijn programma Chansons! mocht uitzenden. Daar maakte RTL Boulevard vervolgens een artikeltje over en daar was Rob óók al woest over. Die belde direct met de redactie van de showrubriek en begon getergd te roepen dat het een ‘k*tprogramma‘ is.

Mensen die Rob niet in het echt kennen zijn helemaal in shock. Wat is er in vredesnaam aan de hand met deze man? Heeft hij een slechte week? Nee, zo ís hij gewoon, onthult RTL Boulevard-ster Luuk Ikink in De BLVD Podcast.

Boos om babyvraag

Het is volgens Luuk niet de eerste keer dat Boulevard te maken heeft met een boze Rob. “Rob kennen we allemaal als een gezellige man. Wij dachten bij RTL Boulevard: wij herkennen ons heel erg in dit verhaal [van Vandaag Inside], want wij hebben ook al eens een boze Rob Kemps aan de telefoon gehad, of in elk geval voor de microfoon gehad.”

Luuk heeft het over afgelopen zomer. “Dat had te maken met een vraag die we gesteld hebben. Een verslaggever van ons vroeg een vraag over zijn kindje dat net was geboren. Dat was bij zijn eigen festival Total Loss. We vroegen gewoon hoe het thuis was en of het goed ging.”

‘Beetje gek’

Rob ging vervolgens helemaal uit zijn plaat. “Toen werd hij daar heel erg boos over, want dat moest dan allemaal gescheiden blijven en dat soort dingen. Dat vonden we wel een beetje gek. Onze hoofdredacteur heeft toen nog lang met hem aan de lijn gehangen. Hij was ook een tikkie boos”, aldus Luuk.

Heel onhandig, vindt tv-kenner Rob Goossens het. “Als je een vraag krijgt over je pasgeboren dochter, kun je ook zeggen: ‘Het gaat hartstikke goed. Ik slaap alleen een beetje weinig.’ Dan is het ook oké. Op deze manier wordt hij minder sympathiek. Hij valt nu toch een beetje tegen.”

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen