‘Samantha Steenwijk geen naar mens, echtgenote is kwade genius’

Samantha Steenwijk heeft een behoorlijk negatief imago, maar is zelf eigenlijk helemaal geen naar mens, denkt Privé-journalist Jan Uriot. “Haar vrouw Daisy is een beetje de kwade genius.”

Daisy en Samantha Steenwijk en Jan Uriot © SBS 6, Telegraaf

Het is voor BN’ers nog heel erg wennen en aftasten hoe ze het best kunnen omgaan met de juicekanalen. Samantha Steenwijk heeft dit jaar laten zien hoe het in elk geval níet moet. Die heeft zó enorm lopen stampvoeten in de dieetpilrel dat er alleen maar méér negativiteit is losgekomen. Het gevolg? Ze zit nu voor altijd met een negatief imago.

Oorlog met Samantha

Privé-sterjournalist Jan Uriot heeft eigenlijk ook alleen maar negatieve ervaringen met kamp-Steenwijk. “Daar heb ik heel veel herrie mee gehad. Ik neem het niet op voor Yvonne Coldeweijer, want die kan het natuurlijk best voor zichzelf opnemen, dus dat hoef ik niet te doen, maar die zei van de week iets over die rechtszaak”, zegt hij in Wat Vindt Jan.

Tijdens de dieetpilzaak zou Daisy hebben geprobeerd om Yvonne een duw te geven. “Toen dacht ik: ja, wacht even, dit komt mij bekend voor, want begin januari heb ik hier aan de desk gezegd: ‘Heeft die vrouw een hit? Ik weet helemaal niet wat voor liedjes zij zingt of wat dan ook. Maar ze komt in ál die programma’s.’ Nou, toen had ik oorlog met Samantha.”

Lange tenen

Telegraaf-presentator Wilson Boldewijn verbaasd: “Had jij op basis daarvan oorlog met Samantha?! Heeft zij zulke lange tenen?!!”

Jan: “Ja. En toen dezelfde middag dat het werd uitgezonden, dat onze video online werd gezet, was ik bij een gezamenlijke vriendin van Samantha en mij. Samantha weet precies wie ik bedoel: onze Amsterdamse vriendin. En die zei: ‘Nou, dat kan Samantha nooit zijn. Samantha is zo helemaal niet! Dat komt bij die vriendin vandaan!’”

Kwade genius

Het is allemaal aan Daisy te wijten, denkt Jan nu. “Ik denk maar zo dat die Daisy, dat dat een beetje de kwade genius is en dat die de boel een beetje zit aan te wakkeren en op te stoken. Dat heb je wel vaker natuurlijk met vrienden, vriendinnen of familie die zich als manager of als woordvoerder gaan opstellen. Dan krijg je dit soort ellende.”

Wilson: “Samantha moet wel even… Hoge bomen vangen veel wind. Daar moet ze ook een beetje sportief in zijn.”

Jan: “Dat ben ik helemaal met je eens.”

Instagram

Daisy, waarvan deze herfst bekend werd dat ze is vreemdgegaan, met Samantha op Instagram:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u kamp-Samantha Steenwijk een beetje hatelijk overkomen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen