Catherine Keyl getipt als gezicht van HLF8: ‘Zij moet het worden’

Catherine Keyl wordt getipt als presentatrice van de talkshow HLF8. Er wordt druk gezocht naar nieuwe gezichten voor dat programma, maar volgens Jan Uriot kan het maar één iemand worden.

Catherine Keyl © HLF8

Privé-sterjournalist Jan Uriot zou het een heel sterke keuze vinden om Catherine Keyl op de presentatie van HLF8 te zetten. “Het is natuurlijk een rare discussie dat ineens Mona Keijzer naar voren wordt geschoven. Het zoemt dan rond dat zij dat gaat presenteren. Een mislukte politica noem ik het. Dan denk ik van: hoe kom je daar nou bij?”

Catherine op HLF8?

Je moet voor Catherine kiezen, zegt hij in de rubriek Wat Vindt Jan. “Er is er volgens mij maar één die dat kan doen en het is weliswaar iemand die ouder is, maar dat is in grote landen als Duitsland, Frankrijk en Amerika nooit een probleem: ik heb het over Catherine Keyl.”

Hij vervolgt: “Die heeft Johnny toen geïnterviewd toen hij in zwaar weer zat en zij zei gewoon: ‘Mag ik het over je tante hebben en je aangewaaide oom en over je vader?’ Volgens mij is Catherine degene die het moet doen. Ze zit daar natuurlijk wekelijks aan tafel, dus ze weet hoe dat programma werkt.”

‘Gewoon lekker doen!’

Angela de Jong vraagt zich af waarom SBS 6 überhaupt verdergaat met HLF8, aangezien de kijkcijfers zo slecht zijn. Daar denkt Jan anders over: “Ik vind het een leuk programma, want het heeft lucht en het zit geloof ik ook op een prima tijdstip.”

Hij besluit: “Gewoon lekker doorzetten, maar dan met Catherine.”

‘Ik wil wel!’

Catherine bood zich afgelopen april nog aan voor de presentatie van HLF8. “Eerder zei ik dat ik geen dagelijkse show meer wilde doen. Maar dan had ik altijd 250 afleveringen in gedachten, zoals bij mijn toenmalige middagshow op RTL4. Als ik nu naar de huidige talkshows kijk, is dat drie maanden op en drie maanden af. Daar heb ik geen problemen mee.”

De presentatrice keerde in oktober weer terug als vaste gast in het programma, nadat ze een tijdje niet meer was uitgenodigd.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Ziet u Catherine Keyl zitten als presentatrice van HLF8?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen