Samantha Steenwijk kotst Jan Uriot helemaal onder: ‘Mislukte urinepot!’

Samantha Steenwijk komt uit de kast als de zoveelste BN’er met extreem lange tenen. Het vleugje kritiek wat ze heeft gekregen van Privé-sterjournalist Jan Uriot beantwoordt ze met een tirade.

Samantha Steenwijk en Jan Uriot © RTL, Telegraaf

Jan Uriot is zó ontzettend camp dat je daar eigenlijk bijna niet boos op kunt worden. Tenzij je Samantha Steenwijk heet en onverwacht enórm lange tenen blijkt te hebben: ze gaat op Radio Veronica he-le-maal los op de sterjournalist van Privé. De zangeres zonder hits vindt het belachelijk dat hij heeft gezegd dat ze te veel op televisie is.

Jan Urinepot

Het is bij Samantha niet goed gevallen. “Oh ja joh, man. Daar heb ik toch helemaal niks mee?”, begint ze haar tirade. “Als mensen zeggen: ‘Noem eens een hit van Samantha Steenwijk. Nee, die ken je niet!’ Nou, dan is dat natuurlijk prima. Maar ze weten nog altijd wie Samantha Steenwijk is. Maar wie Jan Urinepot is? Ik heb geen flauw idee!”

De zangeres is echt behoorlijk op haar lange teentjes getrapt. “Weet je wat het is? Deze meneer is volgens mij een redelijk mislukte presentator en die wil een beetje zijn gram halen en zijn verdienste krijgen over andermans rug. Dan ben je gewoon naar. Ik heb die man nog nooit iets aangedaan.”

Gevoelige snaar

Kennelijk heeft Jan een gevoelige snaar geraakt bij Samantha door te stellen dat ze bij gebrek aan hits maar een soort allerhande tv-persoonlijkheid is geworden. Dat is natuurlijk een waarheid als een koe. “Er is op dit moment weinig om te zingen, dus ik doe inderdaad meer televisiewerk”, verdedigt ze zich.

Samantha is niet van plan om te stoppen met televisie. “Een tv-carrière kan heel goed naast zangeres zijn. Er zijn heel veel zangers die daarnaast presentator zijn. Waarom zou ik dat niet allebei kunnen zijn? Waarom moet ik alleen liedjes maken van meneer Urinepot? Ik heb geen flauw idee.”

‘Slechte journalist!’

Ongelooflijk hoe Samantha zich laat kennen. “Ik ben hartstikke veel liedjes aan het maken, dus als hij zich een beetje had verdiept, dan had hij dat wel moeten weten. Het is een slechte journalist”, sneert ze verder.

Presentator Wilfred Genee cynisch: “Ik merk dat je je er niets van aantrekt.”

‘Waarom ik?!? WAAROM!?’

Samantha: “Er is totaal geen aanleiding. Ik heb deze man al jaren niet gesproken. Ik heb hem één keer gesproken tien jaar geleden. Dan denk ik: hoe kom je hier ineens op? Waarom moet je mij hebben? Wat is er aan de hand?”

Ongelooflijk. Wat is er in vredesnaam aan de hand met al deze BN’ers? Ze stonden in elk geval niet vooraan in de rij toen onze schepper incasseringsvermogen aan het uitdelen was.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Samantha Steenwijk schiet helemaal uit haar slof na een beetje kritiek. Wat vindt u?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen