Rachel Hazes krijgt flinke plaagstoot na cynische kerstboodschap

Rachel Hazes krijgt een flinke plaagstoot van de redactie van RTL Boulevard na haar cynische kerstboodschap. Een boodschap die overigens voor veel hilariteit zorgt. “Het is best grappig.”

Rachel Hazes © Instagram

Het zit haar pr-technisch eigenlijk nooit mee: Rachel Hazes. De theejuffrouw en professioneel weduwe heeft een abonnement op negatieve publiciteit, maar ook in haar privéleven heeft ze genoeg vijanden. Volgens de geruchten heeft ze bovendien zelfs weer bonje met haar zoon André Hazes jr., vanwege ‘briefgate‘.

Plaagstoot

Ondanks alle rumoer wenst Rachel iedereen toch nog een fijne kerst, maar wel op háár manier. “Lieve mensen, ik wens iedereen hele fijne kerstdagen en voor 2023 wens ik iedereen het dubbele toe van wat jullie voor mij wensen.”

Oftewel: een duidelijk knipoog naar ‘haters’ als Rob Goossens en Yvonne Coldeweijer. RTL Boulevard, waar Rob werkt, beantwoordt deze kerstboodschap met een plaagstoot: “Lieve Rachel, wij wensen je het driedubbele toe van wat jij ons wenst! 😜.”

Yvonne kan er wel om lachen: “Hahahaha.”

Vaak onder vuur

De sterren van Shownieuws vinden de kerstboodschap van Rachel best geestig. “Ik moet er wel om lachen”, aldus deskundige Bart Ettekoven.

Het is natuurlijk gewoon een sneer, legt Bart uit. “Ja, wel een beetje. Ze ligt natuurlijk wel vaak onder vuur en kan weinig goed doen in de publieke opinie, dus ik kan me wel voorstellen dat dit een sneer is naar alle mensen die haar allerlei slechts toewensen.”

Typisch Rachel

Patty Brard vindt het ook geestig. “Ik moet er ook wel weer om lachen hoor om deze wens.”

Bart: “Dit is ook typisch Rachel. Ik zal nooit vergeten dat ze op een gegeven moment weer met iemand ruzie had en toen zei ze: ‘Nou, dit is weer een kerstkaart minder volgend jaar.’ Dat interesseert haar gewoon helemaal niet.”

Fijne kerst

De slijmende toga Natacha Harlequin: “Los daarvan gun ik haar ook gewoon heel veel goeds. Fijne kerst, Rachel.”

Bart: “Nou, dan krijg jij twee keer zoveel goeds terug van haar!”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat André en Rachel samen aan het kerstdiner zitten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen