André Hazes jr. op verjaardag tante: ‘Maar waar is Rachel nou?’

André Hazes jr. is dit weekend verschenen op de verjaardag van zijn tante Els, maar haar zus Rachel is op geen enkele foto te bekennen. Het voedt de geruchten over een ruzie tussen moeder en zoon.

Rachel Hazes en André Hazes jr. © NPO, SBS, Instagram

Het contact tussen André Hazes jr. en zijn moeder Rachel Hazes is volgens Yvonne Coldeweijer verbroken. De volkszanger zou zijn moeder er namelijk van verdenken dat zij zijn breakup letter aan Sarah van Soelen heeft uitgelekt. Rachel dreigde vorige maand met een kort geding tegen Yvonne, maar de Privé kwam met precies hetzelfde verhaal.

Waar is Rachel?

De juicekanalen blijven ondertussen signalen oppikken dat het wel degelijk hommeles is tussen André en Rachel. Zo is op een foto van zijn tante Els te zien dat André afgelopen weekend wél aanwezig was op haar verjaardag (zijn net getatoeëerde hand is in beeld), terwijl Rachel op geen enkele foto te bekennen is.

Merkwaardig, vindt Yvonne het. Zij schrijft: “Heel opvallend… Els, de zus van Rachel, viert haar verjaardag met André, maar Rachel is in geen velden of wegen te bekennen. 👀 Komt Els op voor haar neefje André? #briefgate.”

Moederfiguur

Zijn knipperlichtverloofde Monique Westenberg heeft de moederrol nu een beetje overgenomen van Rachel, weet Yvonne. “André slaapt elke week twee à drie dagen bij Monique en de overige dagen bij Djarno of Els.”

Ze vervolgt: “Ik vind dat wat gekkig… Hoewel Monique er helemaal vrede mee heeft – want die is helemaal doorgeslagen in haar spiritualiteit – denk ik toch dat dit geen goed teken is voor de relatie. Ze stelt zich naar hem ook meer op als een moeder van een hulpbehoevende zoon.”

‘Codependency’

Eigenlijk wil André dus helemaal niet echt weer met haar samen zijn, schrijft Yvonne. “Maar hij mist nu een moederfiguur in z’n leven en denkt dat ‘het volk’ hem graag weer bij Monique ziet. Maar zodra hij weer iemand nieuws tegenkomt is hij weer weg. Dit is geen liefde, maar codependency.”

Het juicekanaal Juice Channel merkt dat er veel onrust is rondom Rachel. “Rondom Roggel zijn dit weekend opvallende dingen gebeurd. Zo was zij niet aanwezig op de verjaardag van haar zus Els en heeft ze Rossana Kluivert en haar gang ontvolgd. Roggel, what’s going on?”

Tattooscoop

Tot slot ziet juicekanaal Reality FBI in de verjaardagsfoto vooral het bewijs dat André zijn hand heeft laten tatoeëren met een liedje dat veel betekent voor hem en Monique. Volgens Shownieuws-presentatrice Patty Brard is dit het ultieme bewijs dat André en Monique weer samen zijn.

Een saillant detail is dat het vandaag 12 december is. “De dag waarop André Monique ten huwelijk vroeg”, memoreert Yvonne. “De datum die hij tatoeëerde in zijn nek. Om haar vervolgens een maand later te dumpen voor Sarasoel.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Rachel Hazes dreigde met een kort geding tegen Yvonne, maar is het niet gewoon duidelijk dat het hommeles is met André?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen