Yvonne Coldeweijer geïnspireerd door Eva Jinek: ‘Juice over Rutte!’

Yvonne Coldeweijer laat zich inspireren door Eva Jinek. De presentatrice besprak eergisteren in haar talkshow het gebrek aan juice over Mark Rutte en daar brengt Yvonne nu direct verandering in.

Joost Vullings, Yvonne Coldeweijer en Eva Jinek © RTL

Eva Jinek had eergisteren politiek verslaggever Joost Vullings in haar uitzending zitten om te praten over zijn podcast. “Ben je een soort Haagse Yvonne Coldeweijer? Kunnen we dat zo zeggen?”, vroeg de presentatrice aan hem. Dan klinkt er geroezemoes vanuit het publiek. Eva: “Grapje, mensen! Niet zo boos hier allemaal!”

Geen juice over Rutte

Joost zegt dat het onmogelijk is om een podcast te maken met juice over de minister-president. “Er is geen juice over Mark Rutte. Dat wordt sowieso, of het nou Instagram is of een podcast, de kortste podcast ooit. ‘We kunnen deze week weer melden dat hij geen vriendin heeft. En door!’”

Het zorgt voor hilariteit in de studio van Eva, maar is dat eigenlijk wel zo? Is er helemaal geen juice over Rutte? Nou, Yvonne bewijst nu het tegendeel.

Yvonne meldt zich

Yvonne meldt zich op haar juicekanaal met mysterieuze juice over Rutte. “Markie juice incoming”, schrijft ze. “Twee dingen binnengekregen die ik normaal gesproken zou posten omdat ze aannemelijk zijn, maar weet niet of het aan mij is om te brengen.”

Wat dan? “Laat ik het zo zeggen als reactie op onderstaande filmpje; het klopt inderdaad dat als je wacht tot hij een vriendin krijgt, dan kun je wachten tot je een ons weegt.”

Dandy huisfeestjes

Hiermee lijkt Yvonne het aloude gerucht dat Rutte van de herenliefde is nieuw leven in te blazen. “Markie heeft ook niet zo’n saai leven als je denkt.”

Ze besluit: “Niks met kinky schuilkelders maar denk eerder in de richting ‘dandy huisfeestjes’.”

Fragment

Het fragment uit Jinek:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen