René van der Gijp voor het eerst in vijftien jaar weer op de fiets

René van der Gijp heeft voor het eerst in vijftien jaar tijd weer eens gefietst. “Hij was nooit enthousiast te krijgen hiervoor, maar nu hij een elektrische fiets heeft fietst hij regelmatig weer.”

René van der Gijp © Instagram

Heftig nieuws uit het VI-kamp: René van der Gijp is voor het eerst in vijftien jaar tijd weer op een fiets gespot. Hij heeft een stukje door de straat gefietst en dat is door zijn geliefde Minouche op internet geplaatst. “Ja, je ziet het goed… René op de fiets!”, schrijft hij erbij.

René op de fiets

Zelfs voor BN’ers met Instagram is dit wel heel triviaal. Wat zit erachter? Nou, een commerciële deal. “René had 15 jaar niet gefietst en was ook nooit enthousiast te krijgen hiervoor. Sinds hij de elektrische stoere Roxx-bike heeft is hij helemaal fan en fietst hij regelmatig weer 😁”, zegt Minouche.

Het is de eerste keer dat René op deze manier wordt ingezet voor een commerciële samenwerking. De volgers van Minouche’s pagina worden uitgebreid gewezen op een of andere kortingsactie.

‘Wat een spektakel!’

De buurvrouw van de Van der Gijpjes gaat helemaal uit haar plaat. “Jaaaa, gaat de buurman een keer fietsen hebben we het hele spektakel gewoon gemist!”, zegt Jo, de dame in kwestie.

Ze vervolgt: “We wonen hier al acht jaar en ik weet gewoon dat die net als ik de auto pakt voor als je wat moet halen bij de benzinepomp op de andere hoek van de straat 😂. Blij dat toch iemand de fietst pakt vanaf nu, en dat die iemand niet ik is 🤪🤭.”

Instagram

René op de fiets:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

René van der Gijp op een fiets. Bent u van uw stoel geblazen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen