‘Thijs Römer komt niet meer aan de bak, die kaars is uitgeblazen’

Thijs Römer zal waarschijnlijk nooit meer een glansrol krijgen nu er drie aangiftes van zedenmisdrijven tegen hem liggen. Dat is de verwachting van Dennis Schouten, presentator van RoddelPraat.

Thijs Römer © Media Inside

RoddelPraat-presentator Dennis Schouten, die met zijn populaire programma als een van de eerste media berichtte over het vermeende grensoverschrijdend gedrag van Thijs Römer, denkt dat het over en uit is met de acteur. Hij heeft het idee dat de carrière van de acteur al nooit echt tot bloei is gekomen en dat die nu in de kiem gesmoord is.

‘Waar rook is…’

Het is voor Dennis onbegrijpelijk dat Thijs zich zou hebben misdragen bij in elk geval één minderjarig meisje. Ook omdat de RoddelPraat-ster het meisje in kwestie niet knap vindt. “Ik begreep vooral niet dat zo’n goed uitziende acteur wat wil met een ontzettend dik klein meisje”, vertelt hij in gesprek met de Nieuwe Revu.

Juist door haar uiterlijk twijfelde Dennis aanvankelijk over Thijs’ vermeende wangedrag. Nu er drie aangiftes van zedenmisdrijven tegen hem blijken te liggen is dat wel anders. “Nu hij zijn werk heeft neergelegd, zijn vrouw hem uit huis heeft gezet en de politie met meerdere aangiftes aan de slag gaat, denk ik: waar rook is, is vuur.”

Fanclub

Thijs zou zich vooral in kringen van zijn fanclub hebben misdragen. “Weet je wat nog meer gek is?”, zegt Dennis. “Dat hij een fanclub had. Met alle respect: het hoogste wat er op zijn cv prijkt, is een rol in Moordvrouw, niet eens een hoofdrol maar een rol.”

Hij vervolgt: “Als je dan zelf bedenkt dat er een fanclub moet komen, waar hij zelf een bepaalde rol of taak in vervult, dan ben je wel behoorlijk vol van jezelf.”

Uitgedoofd

De carrière van Thijs is nu wel voorbij, verwacht Dennis. “Of hij nog aan de bak komt, of aan de vrouw? Dan moet hij worden vrijgesproken of de zaak moet worden geseponeerd. Daar ga ik niet vanuit.”

“Of we nog veel van Thijs gaan horen? Tja. Hoorde jij de laatste jaren veel van Thijs? Hij was een kaars die bijna op z’n einde was en nu is uitgeblazen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Thijs Römer ooit nog een glansrol krijgt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen