Marc-Marie Huijbregts vindt Leontine Ruiters niet netjes bezig

Marc-Marie Huijbregts vindt het niet netjes dat Leontine Ruiters zo de media opzoekt met haar nieuwe geliefde John Huiberts, terwijl zijn ex een ongelooflijk zware tijd beleeft. “Denk daar over na.”

Leontine Ruiters en Marc-Marie Huijbregts © Instagram, RTL

Leontine Ruiters heeft na Marco Borsato een nog veel rijkere vent aan de haak geslagen: John Huiberts. De twee nodigden onlangs paparazzo Edwin Smulders uit op Ibiza om daar een hele fotoreportage van ze te maken. Dat kwam Leontine en John op erg veel kritiek te staan, onder anderen van Bridget Maasland en Evert Santegoeds.

Kritiek op Leontine

De ex-vrouw van John, Marieke, zit er ondertussen flink doorheen. Zij heeft op Instagram een foto geplaatst van twee vuilniszakken vol oude gladiolen die bij de afvalcontainer staan. “Het is soms moeilijk onder woorden te brengen wat je voelt. En dan plots zie je iets wat dat gevoel exact weergeeft. Herkenbaar?”, schrijft ze erbij.

Marc-Marie Huijbregts vindt dat ongelooflijk verdrietig. Hij vindt dat Leontine dit verkeerd aanpakt. “Ik gun het haar dus ook, maar wat ik altijd moeilijk vind is dat als je bekend bent en je krijgt een nieuwe relatie, dan vind ik wel dat je een beetje nog moet denken aan de vorige relatie van de ander”, zegt hij in zijn podcast.

Vuilniszakken

Het contrast is heel pijnlijk, vindt Marc-Marie. “Leontine is dan ineens in de spotlights van: wat ben ik gelukkig, enzo. Maar die ex had een foto op Instagram gezet van twee grote vuilniszakken met gladiolen. Zij voelt zich als een uitgebloeide gladiool. Toen dacht ik: daar denken we te weinig over na, vind ik. Probeer er een beetje netjes over te zijn.”

Het is niet zo dat Leontine en John per ongeluk op de foto zijn gezet, aldus de komediant. “Leontine Ruiters heeft echt wel de publiciteit gezocht. Ik vind dat je daar wel een beetje op moet letten.”

Van de daken

Privé-baas Evert Santegoeds is het daar wel mee eens. “Leontine schreeuwt van de daken dat ze het geluk gevonden heeft bij haar Brabantse John. Nou, ik kan me er iets bij voorstellen. Het is een goede partij, maar je kunt je ook voorstellen dat John, die 51 is, al een verleden heeft op liefdesgebied.”

De post van Johns ex is volgens Evert ‘buitengewoon aangrijpend’. Hij pakte er vorige week groots mee uit in de Privé. ‘Eén vrouw betaalt de prijs voor Leontine’s nieuwe geluk’, luidde de kop.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Leontine Ruiters nodigt paparazzi uit om haar te fotograferen met haar nieuwe lover. Is ze ook nog zo loslippig als ze uit elkaar gaan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen