Evert Santegoeds: ‘Hazesjes terug bij af als André uit huis gezet is’

Evert Santegoeds denkt dat de familie Hazes helemaal terug bij af is als André Hazes jr. inderdaad uit huis is gezet door zijn moeder Rachel. “Dan is het wachten op zijn terugkeer naar Monique.”

André Hazes jr., Monique Westenberg en Evert Santegoeds © Instagram, SBS 6

Yvonne Coldeweijer pakte vanochtend groots uit met het nieuws dat André Hazes jr. uit huis gezet zou zijn door zijn moeder Rachel. Zij zou boos zijn over de onbeschofte manier waarop hij omgaat met zijn laatste scharrel Sarah Salah. Hij zou haar hebben gedumpt omdat hij het tóch weer wil gaan proberen met Monique Westenberg.

Op straat gezet

Het is ongelooflijk hoe snel André de exen aan elkaar rijgt, stelt Evert Santegoeds in de podcast Strikt Privé. “Inmiddels wordt hier en daar gezegd dat hij die Sarah zelfs na die reis naar Dubai ten huwelijk gevraagd zou hebben, maar toen was er ineens dat Disney en hoe vind je het nou als nieuwe vriendin dat je vriend met zijn ex naar Parijs is?”

André en Monique gingen vorige week samen naar het Disney-park in Parijs. “Dat was al een teken aan de wand achteraf en nu lijkt het ook alweer voorbij te zijn. En niet alleen dat, maar dat heeft ook weer gevolgen voor de relatie met André en Rachel. Die zou hem dus op straat gezet hebben, wordt gefluisterd.”

Terug bij af

Heel ernstig, vindt Evert dat. “Als dat zo is, dan is echt alles weer terug bij af en dan is het wachten op een vervolg wat er wel degelijk aan zit te komen geloof ik: Monique is bereid André weer terug te nemen en André wil liever terug naar Monique. Dan is er toch zoals we in april al dachten te zien in Amerika dat het allemaal weer koek en ei is.”

Het zou de relatie tussen André en Rachel mogelijk voorgoed beschadigen, speculeert Evert. “We weten hoe Rachel in deze strijd zit. Als André toch weer doorgaat met Monique is dat ongeveer haar nachtmerrie die uitkomt.”

Strikt Privé

De podcast Strikt Privé:

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen