Linda de Mol gemold door GeenStijl: ‘Schotelantenne voor d’r kop!’

De bizarre comeback-column van Linda de Mol, waarin ze niet alleen zwelgt in zelfmedelijden maar ook keihard uithaalt naar collega’s, leidt tot een afslachting op GeenStijl. “Ze is zó sneu!”

Linda de Mol © RTL, GeenStijl

De klaagzang van Linda de Mol zorgt voor flink wat ergernis bij de mensen. De presentatrice begaat volgens critici een enorme fout door in haar comeback-column zo te vingerwijzen naar andere mediaprominenten. Vooral haar sneer aan het adres van Tim Hofman schiet bij velen in het verkeerde keelgat.

Schotelantenne

Ook GeenStijl heeft het volledig gehad met Linda. ‘Kon je op wachten. Linda de Mol met de allersneuste jijbak ooit naar Tim Hofman’, kopt de beruchte opiniesite.

Het is volgens de site ongekend dat Linda zich zó laat kennen. “Als je na maanden stilzwijgen deze jijbak maakt, naar de man zonder wiens programma Jeroen Rietbergen gewoon door had kunnen gaan met zijn ranzige gedrag, dan heb je geen bord voor je kop, maar een complete schotelantenne.”

Linda als slachtoffer

Linda wijst in haar column op een heel oud fragment waarin Tim een voor deze tijd te ondeugende opmerking maakt tegen een jonge vrouw. Daar is volgens de gevallen tv-koningin veel te weinig ophef over ontstaan.

Het staat volgens GeenStijl echter in geen verhouding tot wat Jeroen allemaal heeft geflikt bij The Voice. “Die brave Hofman heeft nog zijn excuses aangeboden ook, maar dat maakt Linda Mol niks uit zolang ze maar het slachtoffer kan uithangen.”

‘Pray for Linda!’

Op dit moment is Linda naar eigen zeggen ernstig aan het twijfelen of ze nog wel verder wil met televisie. “Waar ze miljoenen mee verdient! Erg hè. Denkt u daar maar eens aan als u vanavond de thermostaat een graadje lager draait en/of in de pan staat te roeren voor de risotto. Pray for Linda.”

De reacties onder het GeenStijl-artikel zijn onverbiddelijk. “Dit was dé kans voor haar geweest om op een waardige manier te reageren (…) en de Nederlandse vrouwen een hart onder de riem steken na alle beschamende showbiz-schandalen. Maar nee hoor, het is gewoon weer de goedkope de Mol-retoriek. Tokkie”, zegt iemand.

‘Waffel houden!’

Linda moet tegen zichzelf in bescherming genomen worden, vindt een ander. “Linda ‘moest heel hard huilen’ om een of andere column! Kan die meid niet beter gewoon haar waffel dicht houden? Lijkt me in de gegeven situatie véél verstandiger.”

En weer een ander: “Arme Linda, zielige Linda, psychologische hulp voor Linda, hoe gaat het eigenlijk met die andere vrouwen waar Jeroen niet van af kon blijven?”

GeenStijl

Het artikel op GeenStijl:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen