Linda de Mol sloopt talloze BN’ers: van Marc-Marie tot Tim Hofman

Linda de Mol haalt in haar comeback-column keihard uit naar talloze kritische collega-BN’ers, waaronder Angela de Jong, Marc-Marie Huijbregts, Mick van Wely en Yvonne Coldeweijer.

Marc-Marie Huijbregts, Linda de Mol en Tim Hofman © RTL

De herboren Linda de Mol is een zegen voor de showmedia. Ooit was ze de diplomatieke tv-koningin die niets fout kon doen en zich in geen enkel tv-ruzietje mengde, maar nu ze keihard van haar troon is gevallen lijkt ze ineens de valse stieftante van Michella Kox. De ene na de andere bekende Nederlander krijgt een pak slaag van de SBS 6-presentatrice.

Sneer naar Yvonne

Linda laat vandaag in haar comeback-column heel duidelijk blijken dat ze walgt van de showmedia. Hoewel Shownieuws onderdeel is van het imperium van haar familie – de showrubriek smult van het leed van de sterren zolang ze niet aan Talpa gelieerd zijn – keert Linda dat soort media nu de rug toe. “De media lieten zich geen dag onbetuigd”, briest ze.

Naast haar stevige uithaal naar RoddelPraat, pakt Linda ook juicekoningin Yvonne Coldeweijer aan. Ze somt op wat zij heeft beweerd om dat vervolgens te ontkennen. “Er werd gesuggereerd dat ik zijn rehab betaalde (niet waar) en dat het een break-up voor de bühne was (niet waar)”, aldus de presentatrice.

Marc-Marie en Tim

Dan zijn Beau van Erven Dorens en de ‘gillende’ Marc-Marie Huijbregts aan de beurt. “Er kwam een uitzending van Beau waarin een ongekend staaltje trial-by-media plaatsvond: een vrouw werd daar aan tafel letterlijk gillend aangezet om aangifte te doen, terwijl elke jurist en deskundige zegt dat slachtoffers hun verhaal bij de politie horen te doen en niet op televisie.”

Vervolgens krijgt ook Tim Hofman een stevige rechtse. “Ik zag beelden van Hofman zelf, die tegen een ongemakkelijke vrouw zei: ‘Laat een tiet zien, ik heb een stijve l*l’, en zag hoe dat niet zo erg werd gevonden.”

Mick en Angela

Next: Mick van Wely en Angela de Jong. Over Mick: “De Telegraaf berichtte dagenlang op de voorpagina over Jeroen, met foto en al, maar toen een eigen medewerker, die echt wel bekendheid geniet, zich schuldig had gemaakt aan seksueel grensoverschrijdend gedrag moest je het met een loep zoeken in de krant.”

En dan Angela. Zij heeft Linda heel erg geraakt. “Er kwam een column waarin stond dat ik Nederland jarenlang bewust een sprookje voorgespiegeld had, waar ik heel erg van moest huilen.”

Linda wijst ook op de vieze oud-DPG-bobo, waar het AD (onderdeel van DPG) aanvankelijk niet over heeft bericht. “En just die krant nam en neemt in de vorm van hun bekendste columniste mijn broer constant de maat.”

Waylon

Tot slot lijkt ze ook nog een sneer uit te delen aan Waylon. “Ik zag bekende mannen in talkshows zitten, zich daar roomser dan de paus voordoen, en zeggen hoe vreselijk ze het allemaal vonden soms met tranen in de ogen en werd misselijk van de pakken boter op hun hoofd.”

Al met al krijgen deze BN’ers dus flink wat drek naar hun hoofd geslingerd door Linda. Hopelijk onthouden ze één belangrijk ding: de lieve mensen zijn met meer.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Linda de Mol ervoor zorgt dat BN'ers die kritiek op haar uiten er niet meer in komen bij Talpa?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen