John Williams aan de beurt: ‘Er stroomt onwijs veel juice binnen’

John Williams staat bekend om zijn onschuldige huis-, tuin- en keukentelevisie, maar zelfs híj belandt nu op het juicekanaal van Yvonne Coldeweijer. “Ik vind John wel leuk, maar juice is juice.”

John Williams © RTL, Instagram

Yvonne Coldeweijer begon haar nieuwe juiceweek deze week met het posten van allerlei pittige stories over John Williams, presentator van programma’s als Help Mijn Man Is Klusser. De aanleiding was een mysterieuze tip van een spion: “Waarom komt John Williams overal mee weg? Stel de vraag aan je leger maar eens of ze iets over hem weten…”

Long John

John reist voor zijn programma’s regelmatig af naar de provincie en verblijft dan in hotels, legt Yvonne uit. Helemaal alleen? Daar lijkt het niet op. Eén ‘ooggetuige’ vertelt: “Ging ik met zijn maat en hem en man of vier naar hotel. Heb echt mega veel plezier gehad, goed apparaat van alle heren, zo dronken als een tor en allemaal jointjes roken.”

Er volgen op Yvonne’s kanaal meerdere verhalen over meiden die avonturen zouden hebben beleefd met John. De overeenkomst? Iedereen is helemaal lyrisch over Johns apparaat. “Hahaha ja John Williams… Ook met vriendin van mij naar bed geweest. Hij was voor opnames hier in de stad. We noemen hem nu Long John.”

‘Juice is juice’

Hoe duidt Yvonne deze verhalen precies? “Ik vind John wel leuk, maar juice is juice. John zijn strategie is dus dat hij voor die programmaatjes van hem op reis gaat door het hele land en altijd als hij dan ergens is, dan gaat hij ’s avonds naar de plaatselijke kroeg en chicks versieren. In allemaal van die dorpen ver weg van huis”, zegt ze in De Juice Show.

Yvonne heeft ook even alle fotootjes gecheckt van de meiden die avontuurtjes zouden hebben beleefd met John. Is hij selectief als het gaat om uiterlijk? “Volgens mij maakt het niet heel veel uit. Als het maar ademt.”

Oude scharrels

Het lijkt wel een soort lifestyle voor John, aldus Yvonne. “Als er dus niemand te scharrelen valt, dan belt hij gewoon oude scharrels op. Om dan te komen naar het hotel waar hij zit.”

John heeft een vrouw, maar ze zijn al heel erg lang samen. Misschien heeft hij daarom nooit een periode gehad om even rond te neuzen. “Zijn vrouw en hij zijn dus al vanaf hun zeventiende samen, hè?”

Reactie van John

Is er al een reactie van John? Nee. Hoewel de juice nu al een halve week op straat ligt, houdt hij zich gedeisd. De beste tactiek, meent Yvonne. “Hij heeft niks laten weten. Dat is ook het beste om te doen.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen